Wysłany: Sob Sty 21, 2012 21:08 Nocny spot wszystkich marek- Łódź 04.02.2012
Cześć
Tak jak w temacie 04.02.2012 o 00:00 na parkingu tesco na pojezierskiej 93 ( przy włókniarzy) odbędzie się nocny spot wszystkich marek. Chciałbym aby sporo roverków / MG przyjechało tej nocy. Wiem, że dużo pewnie bezie VW itp., ale to nasze auta będą taka wisienka na torcie
Proponuje, żebyśmy się wcześniej gdzieś spotkali i pojechali sobie kolumna
Pozdrawiam Harry
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 21:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po ostatnich rozmowach z MARcinem wygląda na to, że jednak nas nie będzie
Coś mrozy nie sprzyjają spotowaniu w 2012...
(GOSia)
[ Dodano: Sro Lut 01, 2012 22:18 ]
Teraz zwalajcie na mnie
W innych okolicznościach przyrody z chęcią bym się pojawił, ale perspektywa stania na mrozie z zamarzniętym nosem mnie nie przekonuje.
Reprezentujcie nas godnie, będę myślał ciepło o Was
(MARcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Moim zdaniem tak sobie było, chłopaki trochę polatali bokami Z ciekawszych samochodów to Skyline, Supra, S14
Sporo VW było,
Później pojechaliśmy na Dell
jeżeli chodzi o R/MG to ja z Osarro 200
2 75 nie wiem kto Ludzie X, bo nikt nie podszedł i nawet się nie przywitał- chociaż w jednej ludzie siedzieli ,a jak odjeżdżaliśmy to do drugiej inni podeszli
Jeden koles X w LR Freelander
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum