Kolega tom214si nie zostanie klubowiczem i nie pojedzie na zlot bo wie, ze wtedy poznamy jego dane personalne. A tego sie boi Nie wiem czemu... ale on jest spokojny kiedy wie, ze pozostaje anonimowy. Oczywiscie majac w kregu znajomych administratora sieci TPSA mozna sie bez trudu dowiedziec kiedy kto mial jakie IP i na kogo jest umowa dzierzawy lacza... On uwaza, ze jak napisal pare slow personalnie do niekotrych z nas (starej wiary, adminow, modow) to musi mu sie stac jakas krzywda. A ja mu przeciez powtarzam, ze Thef nie da mu zrobic krzywdy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Proponuję skończyć te przekomarzania w tym temacie, a zająć się zlotem.
Jeśli jakimś sposobem odbędzie się on na Lubelszczyźnie służę pomocą w organizacji
-howg powiedziałem .
_________________ Pozdrawiam.
Marcin
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 10:09
thef napisał/a:
Nieustraszony, .
znaczy fearless - złośliwość czy jak.... (że o moim tyłku - zadku już nie wspomnę ) - pytanie retoryczne
am_kowalski - się tak nie wychylaj, bo będziesz musiał dom na noclegoownię udostępnić
Swoją drogą, ciekawe czy teraz Lubelszczyzna zostanie wybrana..... a jak nie teraz to może kiedyś w przyszłości....
Ktoś z Zarządu mógłby w końcu uchylić rąbka tajemnicy i wymienić miejsca jakie są rozpatrywane.....
Ktoś z Zarządu mógłby w końcu uchylić rąbka tajemnicy i wymienić miejsca jakie są rozpatrywane.....
Żeby były takie krzyki jak w zeszłym roku? Litości, jak będą jakieś konkrety, to na pewno zostaniemy poinformowani i pewnie będziemy się zastanawiać, które miejsce wybrać, w jakim terminie w jakiejś ankiecie.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 02:00
fearless napisał/a:
Swoją drogą, ciekawe czy teraz Lubelszczyzna zostanie wybrana..... a jak nie teraz to może kiedyś w przyszłości....
Wiesz fearless, właśnie taka postawa spowodowała (roszczeniowa), że dałem sobie spokój z kandydowaniem do kolejnej kadencji Zarządu. Zlot odbywa się tam, gdzie znajdą się osoby do jego organizacji. Czy wyobrażasz sobie, że na wiadomość "Zróbcie zlot u mnie pod domem", ktoś z Zarządu (a najlepiej cały Zarząd) wsiądzie w samochód i pojedzie na drugi koniec kraju? Chcesz Zlot Ogólnopolski u siebie pod domem? To go zorganizuj!
Wracając do głównego tematu tego wątku. W chwili obecnej, za organizację wziąłem się ja (przy wsparciu i pomocy kilku osób z Warszawy). Dlatego domniemam, iż najbliższy Ogólnopolski Zlot odbędzie się w woj. mazowieckim. Lokolizacja bazy zlotu, jak i jego termin jest dużej mierze ograniczony, do terminu, w którym się uda wynająć tor, jak toru, który uda się wynająć. Wici są rozpuszczone i zbieramy informacje... Baza noclegowa jest w tym momencie drugorzędna...
fearless napisał/a:
Zastanawiam się jaki skutek chcesz osiągnąć naciskając w każdym wątku na Zarząd. To już kolejny wątek, w którym przyjmujesz taką samą postawę, a nikt tu nie jest na etacie i każdy robi to w wolnej chwili.
Jeśli będzie już informacja na tyle pewna, że można ją podać, to z pewnością Zarząd to uczyni. Nie wymagaj jednak aby dzielić się każdą nawet nie potwierdzoną informacją, bo nikomu (a z pewnością Zarządowi) nie zależy na tym, aby "robić z gęby cholewę".
[ Dodano: Pon Mar 02, 2009 02:14 ]
thef napisał/a:
fearless napisał/a:
Żeby były takie krzyki jak w zeszłym roku? Litości, jak będą jakieś konkrety, to na pewno zostaniemy poinformowani i pewnie będziemy się zastanawiać, które miejsce wybrać, w jakim terminie w jakiejś ankiecie.
Dyskutowaliśmy to już parokrotnie, i stwierdziliśmy, że taka ankieta nie ma najmniejszego sensu. Najczęście głosują w niej Ci ludzie, którzy na zlocie i tak się nie pojawią. Dlatego błędny z założenia jest pomysł z ankietą, gdyż sprowadza się do tego, że o tym gdzie mam jechać, decydują Ci, którzy nie zamierzają jechać. Pewnie gdyby była opcja Hawaje lub Księżyc, wiele osób by na nią głosowało. Ponadto wydaje mi się, że w przypadku "zlotu samochodowego", w którym chodzi o atrakcje związane z jazdą samochodem, to najważniejsze aby zorganizować dobre, wolne miejsce... W tym momencie nie jest to już takie proste.
A w kwestii tego, czy komuś termin pasuje lub nie, to jestem pewien, że niezależnie od taki, jaki by to nie był termin, przyjedzie i tak tylko "stara ekipa"... tak było przez 14 Ogólnopolskich Zlotów i nie przypuszczam aby 15 przyniósł coś innego.
Temu Panu narazie wystarczy
Slyszalem, ze dwa dni nie moze dojsc do siebie. A wczoraj na zlocie tez wygladal mizernie
Podobnie jak Thef i Tomi uwazam, ze ankieta to zly pomysl.
Rozstrzasanie sie nad kazda informacja, o byle telefonie do jakiegos osrodka, czy o rodzacych sie w glowach Zarzadu pomyslach, to tez zbedny czyn.
Padlo juz wiele propozycji i jest kilka osob chetnych do wspolpracy przy organizacji.
Na podstawie tego mozna sie zorientowac gdzie mniej wiecej zlot sie wydarzy.
Czekamy teraz na konkrety. Ja ze swojej strony niewiele jestem w stanie pomoc, ale jesli bede mogl, to na pewno to zrobie.
Zlot w centralnej Polsce na pewno przyniesie ze soba nowych zlotowiczow.
Niby jest w centrum kraju, niby jest blizej wszystkim, ale np. Brt i tak ma 400 km
Co do magicznych miejsc przyrody to chyba lepszy jest zlot jesienny, albo wczesno jesienny. Wtedy najwiekszy nacisk jest stawiany na integracje i mozna go robic nad morzem, na mazurach itp.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
am_kowalski - się tak nie wychylaj, bo będziesz musiał dom na noclegoownię udostępnić
Spoko fearless mam 70m parę osób wejdzie.
Licząc, że przyjedzie ponad 70 osób, wychodzi niecały metr kwadratowy podłogi na osobę... trochę ciężko się będzie wyspać... No ale integracja mogłaby być interesująca
ja to mam wszędzie 400km wiec już sie przyzwyczaiłem a na Zlot .... wszędzie jest blisko
Tomi napisał/a:
Licząc, że przyjedzie ponad 70 osób, wychodzi niecały metr kwadratowy podłogi na osobę... trochę ciężko się będzie wyspać... No ale integracja mogłaby być interesująca
Spoko fearless mam 70m parę osób wejdzie.
Na integrację znalazłaby się jakaś stodoła.
A na noclegi oprócz 70 m w mieszkaniu, posiadam jakieś 500 w starej pieczarkarni, są tam regały piętrowe, więc tylko śpiwór i spać, wejdzie jakieś 200 osób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum