Forum Klubu ROVERki.pl :: Czy są jakieś pomysły na kolejny gólnopolski zlot?
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy są jakieś pomysły na kolejny gólnopolski zlot?
Autor Wiadomość
MaReK 
Instytucja wspierająca

Pan
Wszechomogący :)

MG ZT

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 00:20   

emes, pytanie jest retoryczne ;D

Kolega tom214si nie zostanie klubowiczem i nie pojedzie na zlot bo wie, ze wtedy poznamy jego dane personalne. A tego sie boi ;) Nie wiem czemu... ale on jest spokojny kiedy wie, ze pozostaje anonimowy. Oczywiscie majac w kregu znajomych administratora sieci TPSA mozna sie bez trudu dowiedziec kiedy kto mial jakie IP i na kogo jest umowa dzierzawy lacza... On uwaza, ze jak napisal pare slow personalnie do niekotrych z nas (starej wiary, adminow, modow) to musi mu sie stac jakas krzywda. A ja mu przeciez powtarzam, ze Thef nie da mu zrobic krzywdy ;D

dolny śląsk:marcin.misek
wielkopolska: longer86

SPAMU¦

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 00:20   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

fearless
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 09:39   

MaReK napisał/a:
A ja mu przeciez powtarzam, ze Thef nie da mu zrobic krzywdy ;D

Długo tu na Forum nie jestem - ale święta prawda :hahaha:

thef 

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 09:57   

fearless napisał/a:
Długo tu na Forum nie jestem - ale święta prawda :hahaha:
Nieustraszony, nie wypowiadaj się w kwestiach, o których bladego pojęcia nie posiadasz, bo kiedyś Ci tyłu zabraknie :P .

am_k 

Rover 200

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 10:01   

Proponuję skończyć te przekomarzania w tym temacie, a zająć się zlotem. :twisted:
Jeśli jakimś sposobem odbędzie się on na Lubelszczyźnie służę pomocą w organizacji
-howg powiedziałem :grin: .

fearless
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 10:09   

thef napisał/a:
Nieustraszony, .

znaczy fearless - złośliwość czy jak.... ?? ;) (że o moim tyłku - zadku już nie wspomnę :P ) - pytanie retoryczne :D

am_kowalski - się tak nie wychylaj, bo będziesz musiał dom na noclegoownię udostępnić :haha:

Swoją drogą, ciekawe czy teraz Lubelszczyzna zostanie wybrana..... ?? a jak nie teraz to może kiedyś w przyszłości....

Ktoś z Zarządu mógłby w końcu uchylić rąbka tajemnicy i wymienić miejsca jakie są rozpatrywane.....

am_k 

Rover 200

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 10:12   

Cytat:
am_kowalski - się tak nie wychylaj, bo będziesz musiał dom na noclegoownię udostępnić :haha:

Spoko fearless mam 70m parę osób wejdzie.

thef 

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 10:21   

fearless napisał/a:
Ktoś z Zarządu mógłby w końcu uchylić rąbka tajemnicy i wymienić miejsca jakie są rozpatrywane.....
Żeby były takie krzyki jak w zeszłym roku? Litości, jak będą jakieś konkrety, to na pewno zostaniemy poinformowani i pewnie będziemy się zastanawiać, które miejsce wybrać, w jakim terminie w jakiejś ankiecie.

Tomi
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 02, 2009 02:00   

fearless napisał/a:

Swoją drogą, ciekawe czy teraz Lubelszczyzna zostanie wybrana..... ?? a jak nie teraz to może kiedyś w przyszłości....

Wiesz fearless, właśnie taka postawa spowodowała (roszczeniowa), że dałem sobie spokój z kandydowaniem do kolejnej kadencji Zarządu. Zlot odbywa się tam, gdzie znajdą się osoby do jego organizacji. Czy wyobrażasz sobie, że na wiadomość "Zróbcie zlot u mnie pod domem", ktoś z Zarządu (a najlepiej cały Zarząd) wsiądzie w samochód i pojedzie na drugi koniec kraju? Chcesz Zlot Ogólnopolski u siebie pod domem? To go zorganizuj!
Wracając do głównego tematu tego wątku. W chwili obecnej, za organizację wziąłem się ja (przy wsparciu i pomocy kilku osób z Warszawy). Dlatego domniemam, iż najbliższy Ogólnopolski Zlot odbędzie się w woj. mazowieckim. Lokolizacja bazy zlotu, jak i jego termin jest dużej mierze ograniczony, do terminu, w którym się uda wynająć tor, jak toru, który uda się wynająć. Wici są rozpuszczone i zbieramy informacje... Baza noclegowa jest w tym momencie drugorzędna...

fearless napisał/a:

Zastanawiam się jaki skutek chcesz osiągnąć naciskając w każdym wątku na Zarząd. To już kolejny wątek, w którym przyjmujesz taką samą postawę, a nikt tu nie jest na etacie i każdy robi to w wolnej chwili.

Jeśli będzie już informacja na tyle pewna, że można ją podać, to z pewnością Zarząd to uczyni. Nie wymagaj jednak aby dzielić się każdą nawet nie potwierdzoną informacją, bo nikomu (a z pewnością Zarządowi) nie zależy na tym, aby "robić z gęby cholewę".

[ Dodano: Pon Mar 02, 2009 02:14 ]
thef napisał/a:
fearless napisał/a:
Żeby były takie krzyki jak w zeszłym roku? Litości, jak będą jakieś konkrety, to na pewno zostaniemy poinformowani i pewnie będziemy się zastanawiać, które miejsce wybrać, w jakim terminie w jakiejś ankiecie.

Dyskutowaliśmy to już parokrotnie, i stwierdziliśmy, że taka ankieta nie ma najmniejszego sensu. Najczęście głosują w niej Ci ludzie, którzy na zlocie i tak się nie pojawią. Dlatego błędny z założenia jest pomysł z ankietą, gdyż sprowadza się do tego, że o tym gdzie mam jechać, decydują Ci, którzy nie zamierzają jechać. Pewnie gdyby była opcja Hawaje lub Księżyc, wiele osób by na nią głosowało. Ponadto wydaje mi się, że w przypadku "zlotu samochodowego", w którym chodzi o atrakcje związane z jazdą samochodem, to najważniejsze aby zorganizować dobre, wolne miejsce... W tym momencie nie jest to już takie proste.

A w kwestii tego, czy komuś termin pasuje lub nie, to jestem pewien, że niezależnie od taki, jaki by to nie był termin, przyjedzie i tak tylko "stara ekipa"... tak było przez 14 Ogólnopolskich Zlotów i nie przypuszczam aby 15 przyniósł coś innego.

kasjopea 

Członek Zarządu
wiceprezes

MG ZS

Wysłany: Pon Mar 02, 2009 08:43   

Tomi, :brawa:

Paul 

Wysłany: Pon Mar 02, 2009 08:50   

kasjopea napisał/a:
Tomi, :brawo:
Popieram, polać temu panu :D

MaReK 
Instytucja wspierająca

Pan

MG ZT

Wysłany: Pon Mar 02, 2009 08:57   

Temu Panu narazie wystarczy ;)
Slyszalem, ze dwa dni nie moze dojsc do siebie. A wczoraj na zlocie tez wygladal mizernie ;D

Podobnie jak Thef i Tomi uwazam, ze ankieta to zly pomysl.
Rozstrzasanie sie nad kazda informacja, o byle telefonie do jakiegos osrodka, czy o rodzacych sie w glowach Zarzadu pomyslach, to tez zbedny czyn.

Padlo juz wiele propozycji i jest kilka osob chetnych do wspolpracy przy organizacji.
Na podstawie tego mozna sie zorientowac gdzie mniej wiecej zlot sie wydarzy.

Czekamy teraz na konkrety. Ja ze swojej strony niewiele jestem w stanie pomoc, ale jesli bede mogl, to na pewno to zrobie.

Zlot w centralnej Polsce na pewno przyniesie ze soba nowych zlotowiczow.
Niby jest w centrum kraju, niby jest blizej wszystkim, ale np. Brt i tak ma 400 km ;)

Co do magicznych miejsc przyrody to chyba lepszy jest zlot jesienny, albo wczesno jesienny. Wtedy najwiekszy nacisk jest stawiany na integracje i mozna go robic nad morzem, na mazurach itp.

Pozdrawiam,

Tomi
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 02, 2009 08:59   

am_kowalski napisał/a:
Cytat:

Licząc, że przyjedzie ponad 70 osób, wychodzi niecały metr kwadratowy podłogi na osobę... trochę ciężko się będzie wyspać... No ale integracja mogłaby być interesująca :)

Brt 
mgz insz.

Wysłany: Pon Mar 02, 2009 09:19   

ja to mam wszędzie 400km :haha: wiec już sie przyzwyczaiłem a na Zlot .... wszędzie jest blisko ;)
Tomi napisał/a:
Licząc, że przyjedzie ponad 70 osób, wychodzi niecały metr kwadratowy podłogi na osobę... trochę ciężko się będzie wyspać... No ale integracja mogłaby być interesująca :)

:lol: :D

am_k 

Rover 200

Wysłany: Pon Mar 02, 2009 09:32   

Tomi napisał/a:
am_kowalski napisał/a:
Cytat:

Na integrację znalazłaby się jakaś stodoła.
A na noclegi oprócz 70 m w mieszkaniu, posiadam jakieś 500 w starej pieczarkarni, są tam regały piętrowe, więc tylko śpiwór i spać, wejdzie jakieś 200 osób. :rotfl:

AndrewS 
Klubowicz

Rover 800

Wysłany: Pon Mar 02, 2009 10:27   

am_kowalski napisał/a:
posiadam jakieś 500 w starej pieczarkarni, są tam regały piętrowe,

:mrgreen:
taaa i jeszcze przy okazji, jakiegos grzyba zlapac :lol:
Jawa 350

MaReK 
Instytucja wspierająca

Pan

MG ZT

Wysłany: Pon Mar 23, 2009 23:31   

Biorąc pod uwage ostatnie rajdowe przygody na torze, to kolega mariusz418 powinien narysowac mapki dojazdu do swojego garazu ;D

kruszon 

Wysłany: Wto Mar 24, 2009 12:06   

Z ustawionym punktem Via przez magazyn Tomiego :D

Brt 
mgz insz.

Wysłany: Wto Mar 24, 2009 12:09   

:lol: :D ... odpukać w niemalowane ;)

Odpowiedz do tematu