O nawet na zdjęciach jest moje espresso co gościu od gałek zrobił ją w fantastyczny sposób a mianowicie z 5 niedomytych filiżanek zlał resztki kawy - ale byla mocna yhhhh
_________________ 1,1 mały ale wariat;-) (2 mandaty za prędkość ;-Di jedna stłuczka (szajse);-)
Tak jak Karol napisał - jak najszybciej. Hmm więc co byście powiedzieli na kolejny spot u mnie w Brzegu Dolnym. Parking pod Intermarche jest duzy wiec z palcem wiadomo gdzie pomieści nawet większą ilość niż wczoraj Obok jest fajna knajpka tj. Faraon gdzie możemy sobie posiedzieć coś wypic, zjeść, pogadać. Byli by chętni ? Zakładać nowy temat ? A może zacznimy robić jakieś cykliczne spoty u każdego pokolei w mieście co by nie popadać w Mongolską monotonie ? Jak myślicie ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
kzrr, bardzo dobry pomysł. Albo chociaż zmieniać miejsca spotów we Wrocławiu i nie wystawać pod hipermarketami jak banda nie wiem czego.
Można się zjechać pod wzgórzem Andersa, tam jest spory parking, można gdzieś na terenach mniej miejskich, bardziej wiejskich, wycieczka za miasto, jak się zrobi cieplej to Sielska Zagroda i grill
A ja mówiłem żeby się nie ruszać bo ciemno jest i sie musi bardziej naświetlić. Nio i teraz mam widmo. Pozatym trochę krzywo mi te panoramy wyszły ale nastepnym razem postaram sie bardziej pod warunkiem ze będzie jasno.
Pozdro
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
chodzi Ci zeby bylo troche mniejsze i bardziej prostokątne???? Wsumie to zlepek z 10 fotek ale moze dalo by rade je jekoś wyprostować i lekko wyostrzyć. Jak wroce do domu to cos pokombinuje.
Pozdro
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum