a widokowy nie jest w remoncie teraz ? . Tak czy inaczej pogoda coraz lepsza wiec moze warto sie spotkac w jakis weekend ?
[ Dodano: Nie Maj 05, 2013 21:06 ]
Panowie wiem ze nie w tym dziale , ale znacie jakiegos dobrego mechanika z okolic Torunia ktory zna sie na roverkach ?
panowie konkretne decyzje , dogadać terminy komu najlepiej jaki pasuje , i spotkac sie gdzies na grilu czy cos , a jak nie ma miejsca to chociaż porozmawiac wymienic poglady o roverkach
Czy widokowy w Toruniu już jest po remoncie ?
Może jakiś Grill w sobotnie popołudnie, Kamionki albo kemping tramp ? Wszystko zależy oczywiście od ilości chętnych co i gdzie odpalimy
Można też zorganizować wspólny wypad do 3-miasta i zrobić wspólnego spota nad morzem. Co Wy na to ?
Sądzę iż warto będzie się spotkać, bez względu na odbiór legitek
Jak się uda prędzej i będą chetni to super. Z przyjemnością się spotkam. Ja jestem z Grudziądza.
Mniejszy spot po drodze ale co Wy na to iż zrobić dość sporego.
Termin : 25.08.2013 - miejscówka - Toruń, Budgoszcz lub coś po drodze.
Cel: Integracja regionu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum