Faktycznie coś cicho, zapał chyba minął . Jest nas sześciu chętnych, to może zamówimy 1m2 folii z naklejkami a koszta podzielimy na 6, każdy dostanie swoją działkę. Może na spotach lokalnych ktoś się jeszcze zainteresuje.
W przyszłym tyg. można by wpłacać kasę darpejowi, jeśli poda jakieś namiary na konto i coś by się ruszyło, bo w obecnym tempie to na wiosnę nie wiem czy się uda
Faktycznie coś cicho, zapał chyba minął . Jest nas sześciu chętnych, to może zamówimy 1m2 folii z naklejkami a koszta podzielimy na 6, każdy dostanie swoją działkę. Może na spotach lokalnych ktoś się jeszcze zainteresuje.
W przyszłym tyg. można by wpłacać kasę darpejowi, jeśli poda jakieś namiary na konto i coś by się ruszyło, bo w obecnym tempie to na wiosnę nie wiem czy się uda
Jak to się mówi: "mądrego miło posłuchać"
Popieram w całej rozciągłości i zgłaszam gotowość jako siódmy samuraj do działek z naklejkami i kosztami.
P.S. pomyślałem sobie właśnie, że oprócz druku naklejki typu "roverki.pl" w różnych rozmiarach można pokusić się o opracowanie wzoru naklejki indywidualnej z nickiem użytkownika (takie już kilku/wielu kolegów/koleżanek roverkowiczów ma) i przy okazji wydrukować je dla "siedmiu wspaniałych" lub jeśli znajdą się chętni ośmiu lub dziewięciu, co o tym sądzicie?
P.S. pomyślałem sobie właśnie, że oprócz druku naklejki typu "roverki.pl" w różnych rozmiarach można pokusić się o opracowanie wzoru naklejki indywidualnej z nickiem użytkownika (takie już kilku/wielu kolegów/koleżanek roverkowiczów ma) i przy okazji wydrukować je dla "siedmiu wspaniałych" lub jeśli znajdą się chętni ośmiu lub dziewięciu, co o tym sądzicie?
Bardzo dobry pomysł z nickiem na naklejce . Mamy m2 do zapełnienia a naklejki mogą być różne, Cieszę się, że już jest nas siedmiu i to wspaniałych
zakładajcie osobny temat, bo ja nie wiem gdzie nie ograniczajcie się do jednego m2
w sprawie scisłości, bo nie którzy piszą "możemy zacząć drukować" to jest wycinane a nie drukowane (jeśli robi to dla was jakas róznice)
kolory różne (z tym że ceny też różne
na stanie mam(ceny bez cięcia, wszystkie oracal):
- czarna (10 zł/m2)
- czarna mocniejsza (seria 651) (15 zł/2)
- niebieska (10zł/m2)
- biała (10zł/m2)
- pomarańczowa (10zł/m2)
- imitująca stal szczotkowaną (40zł/m2)
- imitująca piaskowanie/grawer na szkle półprzeźroczysta (40zł/m2)
- transparetne pomarańczowa/szara(dymiona) półprzeźroczysta (30zł/m2)
- odblaskowe pomarańcz/biały/niebieski (55zł/m2)
- chrom (18zł/m2)
- chrom grubszy 130n (40zł/m2)
No cóż według mnie to chromowany wyglądał by najlepiej na roverkach ze względu na dużą ilość elementów chromowanych. Jak By co to ja się piszę albo na znak firmowy(www.roverki.pl), albo na nick.To zależy co będziecie wycinać.
No cóż według mnie to chromowany wyglądał by najlepiej na roverkach ze względu na dużą ilość elementów chromowanych. Jak By co to ja się piszę albo na znak firmowy(www.roverki.pl), albo na nick.To zależy co będziecie wycinać.
Każdy może mieć coś innego, ty możesz mięc logo, ktoś inny nick, ktoś inny napis. Nie musi być cały m2 powtarzalności. Co wejdzie na folie to wytne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum