Kolego masz jakiś problem ze sobą ? Dlaczego mnie nie było we wcześniejszych latach nie powinno cię interesować i to że mieszkam niedaleko też niema związku wiec odpuść sobie z głupawymi odpowiedziami.
soviet100, aaa i integracja i grill to w samochodzie przy drodze powodzenia Ci życzę
nocleg pewnie będzie thef załatwiał, poczekajmy może jak Siemion czyli Tomasz wróci do domu to pewnie skrobnie coś w tym temacie
[ Dodano: Nie Cze 16, 2013 15:30 ] soviet100, strasznie się ludzi czepiasz na forum weź wyluzuj i swoje problemy wyżywaj na bieganiu bądź innych czynnościach
Sorry za mały offtop. Kurcze czepiacie się człowieka.jak chce marudzić to niech marudzi.na każdym forum są różni ludzie i bez marudów fora nie byłyby7 tak ciekawe.
_________________ Z roverów się śmieją ale nie muszę przynajmniej pedałować.
Kolego masz jakiś problem ze sobą ? Dlaczego mnie nie było we wcześniejszych latach nie powinno cię interesować i to że mieszkam niedaleko też niema związku wiec odpuść sobie z głupawymi odpowiedziami.
Ty masz coś nie tak z głową ? to była ironia nie znam Cię nie wiem czy wcześniej byłeś po prostu napisałeś że będzie to ze śmiechem powiedziałem że masz tak daleko że hej a ty już na mnie najeżdżasz .
Ja pier%5 nie można nic napisać bo już od razu na mnie zaraz pozdejmuje te durne naklejki i wypiszę się może do hondy się wcisnę bo mam silnik hondy .
No wybacz ale chciałem wprowadzić trochę humoru a udało mi się dużo nerwów wprowadzić nie wiem czy źle napisałem czy po prostu niedoczytanie z mojej strony przepraszam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum