Nie chciałbym zapeszyć, ale jest duże prawdopodobieństwo, że jutro pojawię się na spociku. Zależy to w głównej mierze od tego, czy dzisiejszy wypad ze znajomymi na piwko zakończy się kulturalnie i czy będę mógł jutro wsiąść o 13:00 za kółko . Przypominam, że dzisiaj w nocy zmieniamy czas na letni i rozumiem, że jutro spot jest o 13:00 czasu letniego?
NIEDZIELA 28.03.2010 godzina 13:00, miejsce parking przy real-u przy Al.Włókniarzy
Jako pierwszy dziękuję za miłe spotkanie i że kolejny raz dostałem po tyłku w bilarda
Mam nadzieję że 17go znowu coś zorganizujecie i że uda mi się dojechać
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
I my już też w domku, dzięki za spotkanko i za eskortę snejki
Szkoda, że krzystoff szybciej się zwinął, ale ciężko pracował w święta.
Fajnie było się zobaczyć, mimo świątecznego poniedziałku.
Miło spędzony czas przy bezalkoholowym (nie dotyczy Gosi ) i bilardzie.
Może następnym razem Zukowaty, uda Ci się wygrać w "kulki"
Do zobaczenia 17-go.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pewnie Zuki niespodziewanie zostanie do niedzieli, tylko jeszcze sam o tym nie wie
W starych dobrych czasach, gdy frekwencja spotowa podchodziła pod 10 Roverków (patrz jesień 2009), bardziej liczną ekipę udawało się zgromadzić w niedzielę... tylko trochę obawiam się, że te czasy minęły
Jako że Zuki ma do nas kilka kilometrów, niech zaproponuje termin. Kto będzie chciał, ten się zjawi. Każdy mile widziany, ale na siłę nikogo wyciągać nie zamierzam.
Pozdrawiam i liczę, że jednak parę osób się zmobilizuje
Gosia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum