Chciałam tylko zauważyć "gdy kota nie ma myszy grasują"
KTO SPIŁ MOJEGO MĘŻA????!!!!
Naturalnie ja wypadam z kregu podejrzanych, poniewaz nie pilem
Dokladnie, kto to zrobil nie wiem. Wiem jednak, ze jak wchodzilem ok. 14 z minutami, Tomi byl jeszcze w rewelacyjnej kondycji. Ba! Nawet do przyjazdu Viollki sie trzymal.
Pozniej z racji odleglosci nie moglem uczestniczyc w bacznym obserwowaniu zachowania Twojego meza, wiec tym samym nie moge doniesc kto stoi za tym paskudnym procederem
Najblizej niego siedziala Kasjopea i to ona moze miec wiecej do powiedzenia w tej kwestii Ja tylko chcialbym nadmienic, ze Tomasz doskonale sie bawil, a w stanie b. dobrego humoru nie widuje go czesto. Poza tym wyjezdzajac o 22 z minutami spod lokalu, trzymal sie niezle i pomagal mi odpierac ataki wroga, konstruujac niebanalnych ksztaltow sniezki i rzucajac w strone nieprzyjaciela
Przez caly wieczor Twoj maz byl grzeczny. Nikogo nie pobil, nikomu nie naublizal
Z reszta, zobaczysz nagrania premierowe, to sie sama przekonasz.
Tak sobie teraz mysle, ze za sprawa spicia Tomasza moze stac uprzejmy barman
Ps.
Gonia, napisz kiedy bedziesz miala jakas luzniejsza sobote, to zrobimy Wam z Violla od dawna planowany wjazd na chate Bo odkąd wyszlas ze szpitala, to ja nie mam zadnych wiesci.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 10:47
Gonia napisał/a:
"gdy kota nie ma myszy grasują"
ale myszki były bardzo grzeczne
MaReK napisał/a:
Tak sobie teraz mysle, ze za sprawa spicia Tomasza moze stac uprzejmy barman
tak, to był on, bo dodał lodu do drinka a Tomi pije bez wiec trzeba bylo kolejke powtórzyć chyba wiekszość może potwierdzić, że barman był wyjątkowo zakręcony... więc takich pomyłek mogło być więcej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
jak opuszczalem spotkanie byl rozbawiony w stopniu nie wiekszym i nie mniejszym niz pozostali uczestnicy, a stezenia promili we krwi nikomu nie mierzono, wiec wiarygodnych wynikow, kto bardziej kto mniej niestety nie posiadamy
Byla fajna impreza i tego sie trzymajmy
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 11:20
Joa napisał/a:
"ten most jest ladny"
"ale co w nim ladnego?"
"sam w sobie"
"z ktorej strony?"
... zapomniałaś o dalszym ciągu:
"...z każdej!"
"No jeszcze Siekerkowski i Świętokrzyski to rozumiem... ale ten?!"
"... ta, bo tamte są podświetlone od spodu, więc widzisz co chcą Ci pokazać, a nie to co jest!"
[ Dodano: Wto Lut 23, 2010 11:18 ]
IInvit napisał/a:
tak, to był on, bo dodał lodu do drinka a Tomi pije bez wiec trzeba bylo kolejke powtórzyć chyba wiekszość może potwierdzić, że barman był wyjątkowo zakręcony... więc takich pomyłek mogło być więcej
No podał mi Ballantine'sa z lodem ... dobrze, że Coli nie dolał
[ Dodano: Wto Lut 23, 2010 11:19 ]
maciej napisał/a:
walkie napisał/a:
a jego da się spić?
Też w to do soboty nie wierzyłem.
Taka była impreza!!!
Hmmm... ja pamiętam słowa taksówkarza:
"Wsiedliście Państwo normalnie, normalnie siedzicie, normalnie rozmawiamy, ja nie widzę, aby ktoś tu był pijany..."
[ Dodano: Wto Lut 23, 2010 11:20 ]
Ponadto odnoszę wrażenie, że byłem na imprezie główną atrakcją... mógłby mnie przebić jedynie tort... gdyby ktoś nim zaczął rzucać
"Wsiedliście Państwo normalnie, normalnie siedzicie, normalnie rozmawiamy, ja nie widzę, aby ktoś tu był pijany..."
A to już było sporo później.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Z tą taksówką akurat nie było problemu, bo byliśmy już po spacerku z Tawerny do Ronda Gen. De Gaulle'a i po późnej kolacji (chociaż, patrząc na porę, to się chyba podkurek powinno nazywać).
a ja bylem autkiem ... O_o abstynencja na spotkaniu w W-wie !
Jakos wyjazdowe spoty, z noclegami tuz kolo pubu-spotu sa ciekawsze
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 13:01
maniaq napisał/a:
W Toruniu jakoś nikomu nie przeszkadzało, że nocleg nie jest tuż obok miejsca integracji, które swoją drogą było dość rozległe.
Nie będę pisał już o tym (zawstydzał), że musiałem negocjować sprzedaż orzeszków (a nie tylko alkoholu), ponieważ nie chciano nam sprzedać nawet tego...
Dopiero po moich namowach:" Niech Pani na mnie spojrzy, jak padną, to wezmę ich pod pachę i zaniosę do hotelu"
Kto był ten wie...
[ Dodano: Wto Lut 23, 2010 13:01 ]
Swoją drogą, Toruń to piękne miasto, z piękną Starówką i "Kebabem z %#$@ i gitarą"
W Toruniu jakoś nikomu nie przeszkadzało, że nocleg nie jest tuż obok miejsca integracji, które swoją drogą było dość rozległe.
Jak widać, niektórzy tak mają - jak się wyrwą z domu dalej, to można, ale jak w Warszawie, to lenistwo ogarnia i już nie mogą się z autem rozstać i potem twierdzą, że na wyjeździe to fajniej.
Warszawa to nie Bieszczady, tak..?
Tomi napisał/a:
Nie będę pisał już o tym (zawstydzał), że musiałem negocjować sprzedaż orzeszków (a nie tylko alkoholu), ponieważ nie chciano nam sprzedać nawet tego...
Oj tam, oj tam... A kogo chciałbyś zawstydzić?
ZTCP to już w pierwszej knajpie (tej z dyskoteką) był problem z orzeszkami, bo był ten śmieszny automat na 2-złotówki i już za 3 podejściem udało mi się go zaciąć.
Tomi napisał/a:
Dopiero po moich namowach:" Niech Pani na mnie spojrzy, jak padną, to wezmę ich pod pachę i zaniosę do hotelu"
A to już było w ostatniej knajpie - tej pod ratuszem.
Tomi napisał/a:
Swoją drogą, Toruń to piękne miasto, z piękną Starówką i "Kebabem z %#$@ i gitarą"
Hmm... Nawet niektórzy się nim telepatycznie zatruli.
Nie to, ze lepiej, ale w w-wie musialem obskoczyc jeszcze 2 miejsca po spotkaniu, wiec ciezko by bylo po imprezie, w stanie wskazujacym, to zalatwic i bujac sie taxi i w niedziele mialem prace od rana, wiec nie moglem starszyc dzieci swoim wygladem
a bieszczadzkie powietrze, przez zlot R w Bystrem, bedzie mi sie dobrze kojarzyl
Torun tez ok, Poznan ok, Krakow ok .... itd
Plyny, przyjmowane dnia poprzedniego, nie pomogly w nawilzeniu gardla, tzn pomagaly, ale tylko w tamtej chwili
Suchoty wrocily dnia nastepnego i wdychane powietrze z wilgocia wiszaca w atmosferze koilo me nadszarpniete struny glosowe Zrodelko rowniez przyczynilo sie do poprawy zdrowia fizycznego, jak i powrotu sil witalnych
dlatego milo wspominam spacer na swiezym powietrzu w Bystrem i wode zrodlana - wysokomineralizowana
Pamietam, ze myla mi buty, woda w strumieniu jak w nim lazilem robiac zdjecia, ale wtedy bylem sam, bo wy pognaliscie do osrodka, wiec.... prosze o oswiecenie w temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum