Jak będziemy robić młyn to nigdy się nie spotkamy, jedni zaglądają tutaj inni tam, mam prośbę do Admina żeby scalił oba tematy a zostawił jako główny ten:
Raczej oba tematy są do zamknięcia (mają po kilkadziesiąt stron) a wzorem ekip z wrocka i wawy proponuję przyjąć zwyczaj, że nowe spotkanie = nowy temat .... w temacie wpisuj miejsce, datę i godzinę i to wystarczy Będzie zdecydowanie prościej i czytelniej i przy okazji z korzyścią dla bazy forum
Ten temat to staruszek, gdy umarł to zorganizowałem nowy spot i założyłem tamten temat. Teraz ludzie ucichli, może powyjeżdżali więc może zróbmy jak mówi Brt co spot nowy temat, będzie wygodniej.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
Ja proponuje teraz sobote godzina 17-18 (jak komus nie pasuje to pozniej) miejsce mysle ze parking na M1/Real (Strzelcow Bytomskich) albo gdzie indziej dawac propozycje i jedziemy,
chciałbym zaproponować wpkiw gdzie mamy do wyboru zajrzec do zielonej czy do wioski rybackiej lub na plaze chyba ze na duzy krag na koncert
bo pod marketem to mnie sie nie chce stac
chciałbym zaproponować wpkiw gdzie mamy do wyboru zajrzec do zielonej czy do wioski rybackiej lub na plaze chyba ze na duzy krag na koncert
bo pod marketem to mnie sie nie chce stac
popieram WPKIW wjazd 10zł dobrze rozumiem ale tam jest gdzie spedzic czas ja sie na takie cos pisze
A po co płacić 10zl za wjazd jak mozna nic nie placic za parking przy markecie i pojsc pieszo, przeciez to raptem kilkaset metrow. Wole te dwa litry wahy niz dawac zlodziejom za podniesienie szlabanu. Bedzie jak zechce glos ogolu.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum