Jako że Zuki ma do nas kilka kilometrów, niech zaproponuje termin. Kto będzie chciał, ten się zjawi.
Tak więc Z racji że w poniedziałek idę na rano (tj. 6 rano) do pracy to bardziej pasuje mi sobotni wieczór. Wiadomo, muszę jeszcze jakoś dojechać do domu. 2 kwestia to że w sobotę o 12 muszę się stawić na warsztacie celem oględzin Roverka przez potencjalnego nabywcę co może mi trochę skomplikować plany...Może namówię wtedy Snejkiego żeby po mnie podjechał przed spotem Ogólnie mam kilka spraw do załatwienia a może przy okazji pozbędę się auta
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 00:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Łaaaaa
Ja wczoraj popełniłem swoim autkiem zbrodnię.
Zabiłem małą sarenkę.
Zderzak środkiem połamany, na szczęście pod tablicą rej. więc pokleję.
Pęknięta środkowa kratka, ale znalazłem na Allegro.
Zgubiony znaczek Land Rover z przodu.
Mała rysa na masce (Już spolerowałem)
Połamane plastikowe osłony pod silnikiem.
Auto naturalnie na chodzie, ale się nie pokażę.
Sarenka nie miała tyle szczęścia.
Czeka mnie zdejmowanie zdeżaka i klejenie do niego nowych kratek i osłony pod silnik.
Osobiście nie diagnozowaliśmy naszego R, ale z tego co się dowiedziałem, to ROVER Serwis Tomasz Staniucha (ul. Starorudzka 12) ma komputer i podobno każda wizyta u niego to automatyczne podpięcie do kompa, oczywiście za specjalną opłatą (ile nie wiem).
U kogo jeszcze można się podpiąć, nie wiem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Powitać, byłem u p. Tomka ze swoim Roverkiem i powiem krótko to była moja 1-sza i ostatnia wizyta w tym serwisie, serwis jest godny polecenia bo robią tylko i wyłącznie Rovery i to już parę ładnych lat, ale ceny zabójcze ( liczą sobie za wszystko jak za przysłowiowe zborze ), gdybym jeździł autem za 30-40 tyś pewnie serwisowałbym u niego, a tak zadowolę się innym mechanikiem który liczy się z realiami dzisiejszej codzienności. Z HMH Auto też już zdążyłem się zapoznać i powiem tak kupiłem u nich jedną część i niestety nie pasowała więc starałem się ją oddać, na kasę czekałem przeszło tydzień ale oddali, co do usług serwisowych się nie wypowiadam bo nie wiem. Najprawdopodobniej jutro jadę na diagnostykę komp. do znajomego mechanika jeżeli okaże się też dobry w Roverach to chętnie go polecę
No pan Tomek krzyknął mi 150 zł za kompa + 50 zł za kanał. W innych serwisach mówią 50-60 zł za kompa + 30-40 zł za kanał, z tym że nie wiem czy to są T4, bo u Tomka na pewno T4. Także lypa
_________________ Rover 420 Si Lux '96 bez gaziuuu
wcześniej PoldoRover 1.4 MPi "Adrenaline" 105,5 KM
Zmieniam temat rozmowy na jedyny właściwy w tym miejscu .
Kto jest chętny na spota w niedzielę 09-05-2010?????
Miejsce spotkania tam gdzie zwykle czyli parking pod Realem na Al. JPII (Al. Włókniarzy), później przenosimy się do jakiegoś pubu. Godzina 17-18 do konkretnego ustalenia jeszcze.
P.S.
H.M.H. Auto też nie polecam. Pisałem już o nich na forum więc można w szukajkę wpisać.
Myślę, że znajdziemy chwilę czasu by się pojawić na spocie w niedzielę.
Może jaki tort urodzinowy mi się "przydarzy'
Odnośnie Zlotu OP, to ja Darku snejki, proponuję najpierw zapisać się na Zlot, bo jeszcze na liście zapisanych Cię nie widać
My jedziemy w czwartek, na całą imprezę
Jak się ktoś jeszcze pojawi to można by stworzyć oddzielny temat, np na wzór Warszawy.
A póki co to szykuj się na niedzielę i nie marudź
(Marcin)
[ Dodano: Nie Maj 09, 2010 11:21 ]
--------------------------------------------------------------------------------
HALLOOOOOOO
ŁÓÓÓÓÓÓDŹ
Czy ktoś poza Dekaem-em jeszcze ma zamiar się pojawić i która godzina lepiej pasuje
My się pojawimy
Dajcie znak życia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mniam ciacho musiało być zajebiaszcze.
Mnie jak zwykle znów cos wypadło.
Ale obiecuję aktywnie właczyć się w działanie klubu.
Autko już oklejone klubowymi naklejkami.
Fotki w załączniku
Mam takiego pomysła by kupic interfejs diagnostyczny.
Jak ktoś się po parę złociszy dorzuci było by miło.
Odsyłam do tego tematu http://forum.roverki.eu/v...p=525527#525527
Podobno jeden z lepszych.
Polecił mi go znajomy w ASO Land Rover'a
Oczywiście dla klubowiczów diagnostyka za friko.
Zakup szybko by się zwrócił.
PS: Moze ktos chce poghadac ze mną w poniedziałek przy piwku i pomóc mi w zdjęciu zderzaczka z przodu.
Spadł mi wezyk od spryskiwacza i od góry za cholerę się tam nie dostanę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum