Ja będe na 99% choć mogę się spóźnić - planuję start z Wawy koło 10.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Jesli przyjedziemy to z Violla. Jesli juz bedziemy jechac, to swoim Jesli bedziemy jechac, to startujemy ok. 8:30 - 9:00. No i dalej nie wiem gdzie jest adres spotkania, cos mi przelecialo przez oczy, ze to Gagarina 11, ale czy to tam?!
Jesli bede jechal, bede mial radio. Do Torunia bedzie kanal 19, a w Toruniu przelaczam sie na Roverkowy 17
Ps.
Maciej dzieki bardzo za propozycje podwozki i dzieki maniaq za propozycje odwozki.
Niestety Violla samego nie pusci mnie (chwala jej za to), a ja nie wiem o ktorej bede
i czy bede jechac, dlatego zdecyduje sie na wyjazd w ostatniej chwili - wspolnie z Violla -
i nie chce sie wiazac terminami
Ps.2
Wezme kamere to i Toruniowi jakis filmik machniem!
Pozdrawiam,
i byc moze do zobaczenia
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ownstlr, to o której z ina wyjeżdżamy?moze na stacji paliw na przeciwko lotniska sie spotkamy
Gdzieś tak myślę 12:10 - 12:15. Miejsce może być
Jeżeli ktoś będzie jechał z Poznania to zapraszamy bo chętnie się dołączymy. Jakby ktoś chciał, to miejsce przy wyjeździe z Inowrocławia na Toruń (tablica końca terenu zabudowanego), na stacji benzynowej po lewej stronie.
Silniczek do mnie jedzie, ale dziś już nie dojedzie. Mąż powiedział, że mnie zawiezie, a i sam chętnie poogląda inne roverki i pozna innych takich zapaleńców jak ja. Będziemy więc całą rodzinką. Będziemy czarnym mondeo.... Niestety....
Ale to nie mój! To męża.... na szczęście...
Jakoś się więc rozpoznamy. Kwiatka do klapy chyba więc nie muszę wkładać.
Dziekuje za spot organizatorom
Dziekuje za droge i mile na niej spedzony czas w towarzystwie Macieja i jego kolezanki (do Tournia). Byla szybko, bezpiecznie i naukowo - pewien Pan z Tira przyjal lekcje macieja
Dziekuje za droge powrotna maniaqowi. Tez bylo szybko, ale nie az tak bo snieg, bloto itp. nie pozwalaly rozwinac sie na drodze
Jak zawsze ekipa przybyla na spot zachwycila frekwencja
Szkoda, ze kilka osob zniknelo tak nagle... tutaj mowie do pary z R220 (NO) oraz do kolegow i kolezanki z R600.
Dzieki za kadry, zdjecia i ujecia filmowe. Pewnie niedlugo cos zloze
To do nastepnego?
Ownstlr - Zapach Twojego zarelka z "Kurantow" czuje do teraz... i to wcale nie sa moje skarpetki.
Zukowaty - ciesze sie ze moglem poznac osobiscie i wyjasnic kwestie "czepialstwa na forum" Ale filmy i zdjecia jak sie obzerasz wrzuce wszystkie
No i dzieki za "camera car"
Namiko - dzieki za wskaznie miejsc "do posiedzenia". Wizyta w pizzeria obok Manekina byla ciekawa przygoda dla mnie Jeszcze nigdy nie czekalem 1,5h na schabowego z frytkami Ale i tak rekordzista byl kolega Zeus
Ekipie warszawskiej nie dziekuje bo sie jutro widzimy na spocie
Pa!
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja też dziękuję. Rzeczywiście teraz jakoś lepiej pogadać na forum. Co do żarełka - w Kurantach mieliście tylko pić! Trudno... Czas mija knajpy się zmieniają. Z racji "posiadania" Młodego na jakiś czas nieco wypadłam z obiegu... Miło było się spotkać. Następnym razem już będę własnym no i... sama
Ja też sie melduję, dopiero dotarłem do domu bo jescze siebie zrobiłem wycieczkę do Świecia. Bardzo fajnie było was Poznać osobiście. Mimo dorbnych strać na forum, w realu stanowimy bardzo zagraną ekipę, co cieszy. Ja juz jestem gotowy na następny spot, nawet w Rzeszowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum