pod warunkiem że będą jechać z Poznania 32-jką (przez Grodzisk Wlkp, Wolsztyn, Sulechów - kolejność przypadkowa, ale chyba dobra )
to faktycznie za drugim zjazdem z obwodnicy ZG jest stacja Orlenu.
...o ile Eddek miałeś tą na myśli...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 06:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 07:10
No jedyny Orlen miedzy ZG a Niedoradzem Ekipa Poznanska i tak bedzie jechac przez ZG, chyba, ze wola sie tluc przez wioski Wiec ten Orlen musza miec po drodze;)
EDIT:
Do ZG zawita chyba tylko jedno autko z Poznania. Zarządzenie Tomasa. Speedy z Wami pojedzie z ZG doWiechlic a my od razu na miejsce.
Dla tych co nie maja: 512 521 524 mój numer
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Dojechaliśmy z Grzechem do domku .Miło było Was wszystkich poznać,a szczególnie miło było poznać panie, które zawitały na spocie Pogodę załatwiliście na 6-kę Mile spędzona niedziela, oby więcej takich
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 19:43
zazdroszczę a a ja męczyłem się na "systemach politycznych RP" Szlak by to trafił .... czekam na fotki
No to ja też się melduję cały i zdrowy Oczywiście serdeczne dzięki za spot, fajne towarzystwo i miło spędzony czas Można by rzec "jak zawsze" i "częciej proszę"
Fotki to ja też poproszę xROnx'a, Eddka i Jugola bo ja tylko się pastwiłem nad wnętrzem r75 Grześka, więc wartości spotowej raczej nie mają
Dobra.. pora kolacjowa, więc idę dokończyć grillowe kiełbachy
xROnx również się melduje na bazie.
Spocik udany bardzo miłe towarzystwo, miło mi było poznać ludków których jeszcze nie miałem okazji w realu :soczek:
Szkoda tylko że tych pachołków nie przećwiczyliśmy... ale cóż. Buraków było za dużo na polu a kombajnu było brak
a oto kilka fotek z dnia dzisiejszego http://picasaweb.google.p...yWiechlice2009#
Melduje posłusznie że przeżyłem nockę w pracy. Było dzieżko ale oto jestem Dzięki Wam za miło spędzoną niedzielę, było warto i ja również czekam na rewanż z Waszej strony
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum