No ja też niestety dojadę dużo później niż planowałem. Goście mieli przyjechać na 12-tą, a będą na 15-tą. Czy będzie możliwość dokupienia ewentualnego noclegu dla dwóch osób na miejscu?
łódź dotarła około 20, ale kolejna przygoda była najprawdopodobniej byłem na oku nieoznakowanego radiowodu, bo jak wyprzedzałem mignąła mi niebieska koszula, i juz dalej jechałem zgodnie z przepisami, fotek nie zamieszczam bo zajmowałem się prowadzeniem
obiecuje że na następny zlocik kupię sobie CB
Dołączamy się do podziękowań za te wspólnie spędzone dni w Dolinie Karpia.
Super było się z Wami spotkać i odpocząć od codzienności.
Thef i Ewelina dzięki za zapewnienie noclegu i pyszne, i gorrące prażone , które przyjemnie przygotowywało się w Takim towarzystwie.
Specjalne podziękowania dla MaReK`a za zorganizowanie sobotniej świetnej pogody, faktycznie Twoja "wszechomogącość" dała się poznać z dobrej strony
Dzięki Wyder za zabranie nas na pokład swojej 75-tki i bezpieczne odstawienie do Łodzi.
GOSia dziękuje za bułkę słodką, która z powodzeniem udawała pączka.
W miarę możliwości dołączymy zdjęcia.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum