fajny roverek pablor, ciekawie wyposażony i mało widac takich r200 w sedanie
Pablo ma R400, weź to popraw szybko bo jak to zobaczy to cie zje żywcem ...
haha ale klapa =/ ale juz sie poprawiłem jakos myslałem o moim bo zakupiłem dzis akumulator i tak mi sie i 200 napisało
[ Dodano: Pon Kwi 20, 2009 22:19 ]
he widze teraz na allegro ze wszystkie te 400 sa w sedanie... ale mało sie takich widuje a mi sie one z 200 pomieszały a one sa krótsze
Witam kierowników "R" ,
Tomek nie strasz chłopaka, ja też kilka postów wyżej napisałem PUMA a powinienem PumBaaa . Ok, może przejdźmy do sedna sprawy i moja propozycja jest taka:
Spotykamy się w Sobotę na parkingu pod Carrefour'em tak jak ostatnio tylko OD STRONY jednostki Straży Pożarnej! Godzina spotkania: 14:00 i czekamy na przyjezdnych do 14:30MAX?! Zabrać ze sobą kogo kto chce i CO kto chce . O godzinie 14:40 POWOLI wyruszamy nad RADŁÓW ZWARTĄ, (być może ROZKLAKSONOWANĄ ?) kolumną naszych bolidów! Zrozumiano?! . A teraz sprawdzamy obecność:
1. Ja
2. ...
3. ...
itd.
Ostatnio zmieniony przez PabloR Sro Kwi 22, 2009 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Witam,
Niestety ja nie moge byc. Raz, ze mam szkloe jutro w KRK a do tego wczoraj mialem maly ślizg na moto:)Chodze jak kuternoga na tabletkach przeciwbolowych:)
Dobrej zabawy Wam zycze! Nie martwcie sie, ze Tunki nie ebdzie, jak bylem na Radlowie w niedziele to sie masa lasek opalala-cos wyhaczycie;)
Witam Niestety ale mnie również czeka jutro Kraków i nie dam rady się pojawić. Mam jednak nadzieję, że w niedalekiej przyszłości uda się spotkać i spędzić miło czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum