I ja się melduję.
Chciałbym przeprosić że tak późno zajechałem i wcześnie wyjechałem. Dla mnie wczorajszy dzień dość mocno różnił się od planów, no ale życie.
Zabawa była przednia i fakt, wyszedł nam spot driftowy. Jeszcze nigdy nie używałem ręcznego na tego typu zabawach a tutaj aż sama ręka leciała w jego stronę
Wielkie podziękowania dla Mania i Martynki za ogarnięcie tematu, wszystkim którzy w jakiś sposób przyczynili się byśmy się wczoraj spotkali i do zobaczenia następnym razem
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 12:35
Sava Intensa. Ale one mają już z 4 sezony za sobą i ta która zeszła miała uszkodzenie gdzieś uszkodzenie kordu, bo robiły się na niej "ząbki" i dudniała.
Te co były na przodzie miały być do wywalenia od razu
W bagażniku mam już nowe.
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Spoko wariacie
Tak z ciekawości zapytałem. Pewnie przegrzałeś oponę i dlatego się rozwarstwiła ale skoro dalej trzymała ciśnienie i druty nie wyłaziły to nie ma tragedii
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
truten23, a nie dało się tej chmury za mną wyretuszować co maniu48, jak sie jeszcze spotkamy to dam Ci se jeszcze troche pojeździć
Mam filmików ponad 2G z tym ze sa w formacie AVCHD jak ktoś chce to wyśle płyte DVD
adresy podawać tu : michalie@roverki.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum