"...Waldziu - powiedz Panom o czym mówili..." hihihi
Autor
Wiadomość
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 10:30
czeniu napisał/a:
na P(oznań) Z(adupie)
Ja to tłumaczę P(oznań) Z(amiejscowy) hihihi
czeniu napisał/a:
Co do obniżania autek
HCivic V gen - 4cm przód i tył
Mazda 323F BA 2,0 V6 - 4 cm przód i tył
Astra II 1,6 16V - 4 cm przód i tył
To już chyba zboczenie
P.S.
38 lat, żona, 2 dzieci...i da się
Może się kiedyś zgadamy na ultraminispot
Myślę, że trza by było coś ruszyć w wlkp - co
Do "mrugnięcia" na drodze
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 10:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spocik ok! Musimy się tylko jakoś zgadać! Co do wieku to ja 33 beż żony i dzieci (chyba:-)) ale ze zboczeniami piłka, żużel, samochody! A co do wieku to pracowałem z Panem Włodkiem (obym tylko takich ludzi spotykał na swojej drodze!) rok temu przeszedł na emeryturę, Honda Civic: sportowy wydech jakiś chip i auto oczywiście obniżone! Cytuję jego tekst po tej operacji: „Czechu wydaje mi się, że z tyłu za wysoko jeszcze siedzi, chłopaki cos spier… muszę pojechać żeby poprawili” i poprawili:-) wiek nie ma znaczenia! pzd czeniu
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 11:16
czeniu napisał/a:
Spocik ok!
No to się cieszę - były już plany w wątku spotkania, ale na razie cisza. Teraz już trochę za późno, a na długi weekend mogliśmy się skrzyknąć. Cóż - będzie inna okazja.
Czy to propozycja minispota
Oczywiście jestem "za"
Akurat tak sie zdarza że często bywam w Koziegłowach. Rodzinkę tam mam. Nawet chyba wiem gdzie te zdjęcia zrobiłeś. Pozdro wielkie i do zobaczenia na trasce. Dam znać jak będe się wybierał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum