Mi sie udalo odpalic rano bez przeszkod. Cale szcescie. Pol nocy nie spalem bo sie zastanawialem czy odpale czy nie i do ktorego z Was dzwonic o 8mej rano
Za to zarowka mi siadla z przodu. Jakas slabizna chyba.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 08:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kruszon: Cale szczescie. Byc moze u Ciebie to wina aku, ale u mnie takie efekty byly jak sie zawieszala rozrusznik. W dalszym postepowaniu defektu cykal tylko i nie terkotal.
Dzwonic bys musial do Senna lub IInvit, chociaz ja nie wiem czy Ty jeszcze w tych rejonach mieszkasz. Prage moze obejmowac w asistansie Majkel
Maniaq: Bez porownania lepiej teraz wyglada i lampa swieci jak ta lala
Teraz juz tylko musisz naprawic lub wymienic zderzak, zalozyc nowa maske i smigac
Nie oddalem Ci statywu. Ale to nic... wykorzystam go jeszcze w tygodniu
Valander: zostawiles line. Chyba ma ja maniq
Gdyby ktos chcial dokonac lekkich przerobek blacharskich w swoim aucie, to
zapraszamy za tydzien na spot
Co do kebaba wszystko fajnie, ale ten ostry sos daje mi w chwili obecnej POPALIĆ
Tez uwazam, ze nie byl taki zly, chociaz jak zobaczylem tego kota bez ogona, a Sachar zasugerowal, ze byc moze go zjadlem...
No i okazalo sie, ze wsrod nas jest wtyka policyjna.
Mariusz418 zna wszystkich patrolujacych okolice funkcjonariuszy... nawet tajniakow.
Mam wrazenie, ze odkad zrobiolismy testy CNCAP w wozkach sklepowych, sluzby
pojawiaja sie regularnie co tydzien po kilka razy
Jestem pod wrazeniem mocy samochodu Sachara.
Auto z zewnatrz wyglada jak pomiety, 10 zł banknot
Troche wartosci estetycznych dodaja mu czarne felgi i nowe opony.
Moc jest ciekawa... mozna sie zdziwic stajac z takim malym harpaganem do walki
Maciekwawa wlasnie taki komplet powinienes zalozyc do swojego auta.
Ten spot nie obrodzil na koniec w auta, ale jest film z naprawy MG
Jeszcze nie widzialem materialu bo Pan DudekMiś tym razem bawil sie w operatora.
To pozdrowki i do zobaczenia za tydzien.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Kruszon: Cale szczescie. Byc moze u Ciebie to wina aku, ale u mnie takie efekty byly jak sie zawieszala rozrusznik. W dalszym postepowaniu defektu cykal tylko i nie terkotal.
Dzwonic bys musial do Senna lub IInvit, chociaz ja nie wiem czy Ty jeszcze w tych rejonach mieszkasz. Prage moze obejmowac w asistansie Majkel
Teraz to Majkel najblizej chyba. No i moj byly warsztat, ale do nich chyba juz bym nie pojechal nawet papierosa odpalic...
Moim zdaniem wlasnie to byla sprawa nie braku a zbyt malego pradu i tyle. Chociaz też mnie to terkotanie zdziwilo . Wracalem potem juz myslac o przesunietym rozrzadzie i nie wiadomo czym po odpalaniu na pych, ale chyba jest wszystko ok juz. Zaroweczke tez przed chwila wymienilem. Lewa zarowke wymienia sie w benzynowej 45 jak w bajce w porownaniu do diesla 400
Dzieki za pomoc i czekamy na relacje filmowa ze spotu
U maniaq sprawdzili kontrole trzezwosci. Mariana szwagier mial przyjemnosc dostac bure za brak swiatel przy wjezdzie na stacje beznynowa, a potem zagrozenie mandatem za postawienie samochodu prostopadle na trzech pasach do parkowania rownolegle
Na parkingu przyjechali najpierw ozanowani, potem nieoznakowani ale zaden nie podjal dyskusji.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
prosba o wiadome fotki oraz te z wczoraj na prv do valandera
panowie policjanci wylegitymowali mnie , spr kwity itp. a powodem zatrzymania byla kontrola trzezwosci ktora panowie ocenili na oko i rozmowe potem spotkalismy panow na stacji, potem na ulicy heheheh
motyw policji sie przewijal przez caly wieczor. obylo sie jednak bez punktow i mandatow a jedynie "czuwali " nad naszym bezpieczenstwem
szkoda ze nie pofilmowalismy po miescie latania, na nastepny spot przyjezdzam juz w stroju i nastroju mniej roboczym hehhehe wiec popstrykamy cos i pofilmujemy ok ? zabiore 2 statyw i na 2 sie cos porobi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
gdyby ktoś chciał w jakości 3000x2000 to jest to tutaj
Ujęcia drastyczne / kompromitujące zostały wycięte
ps. parę razy temat pt. "czyszczenie tablic na zdjęciach" był poruszany, ale w końcu nie wiem na czym stanęło, dlatego gdyby ktoś sobie nie życzył - proszę o info na priva to naniosę zmiany
ps2. maniaq - patrzyłem nakrętki, niestety w octavii mam inny rodzaj, mniej nacięć
ps3. IInvit - mów gdzie stoi, wysyłamy grupę szybkiego reagowania ...
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 14:03
MaReK napisał/a:
Gdzie stoi? Samo sie nie naprawi
już w piątek odstawiłam go do magika, dzisiaj ma coś działać
Valander_wwa napisał/a:
ps3. IInvit - mów gdzie stoi, wysyłamy grupę szybkiego reagowania ...
stoi w wesołej najbliżej było go tam holować
MaReK napisał/a:
Co mu znowu zrobilas?!
ja nic, on sam tak... wylał płyn chłodniczy - zrobił sobie jakąś dziurkę w silniku chyba pomylił daty, bo w piątek to nie był lany poniedziałek, a temu się na żarty zebrało
p.s. kiedyś go spale...
O tym samym pomyslalem, co mariusz418
Ten magik to ten sam o ktorym juz slyszelismy?
Zabawy z plynem chlodniczym i okolicami glowicy sa niebezpieczne
Miejmy nadzieje, ze gosc naprawi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum