_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No i sie odbylo.
Nowy kolega raffi dowiedzial sie o padnietej przeplywce
A ja z gracja slonia rozwalilem Kurszonowi obiektyw wywalajac na glebe statyw z aparatem.
Kruszon daj znac jak i co? I niech ktos wrzuci foty...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Hmm.....w sumie to i dobrze że już wiem o drobnum uszkodzeniu. Wasze spotkania bardzo mi się spodobały i w miarę możliwości postaram się pokazywać na nich. Pozdrawiam ALL
No normalnie... ustawialismy w linii samochody i sie cofalem. Nie zauwazylem za soba statywu i na niego wlazlem. A on pod wplywem ciezaru aparatu sie zachwial i wywalil...
Rabnal o kostke brukowa i z obiektywu zrobily sie 2 czesci.
Potem nie mozna bylo obiektywu zdjac z aparatu... wiec ktos tam uzyl sily i obiektyw sie poddal, cos tam sie ulamalo. Niby sie udalo zlozyc obiektyw, chodzil i pstrykal fotki, ale podobno cos jeszcze ucierpialo w aparacie...
raffi napisał/a:
Wasze spotkania bardzo mi się spodobały i w miarę możliwości postaram się pokazywać na nich.
Nie widziales wszystkiego
Po Twoim odjezdzie, rozpoczelismy nierowny mecz
Sachar, a wlasciwie jego pies (suka) Sara, kontra wszyscy na spocie
Pilka od nogi do nogi i biedny pies, ktory latal jak opetany i probowal pilke zlapac.
Jak juz zlapal, to musial oddac i tak w kolko az chyba padl z wycienczenia, ale to juz Sachar musi napisac.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum