żółtym Zr-em jeździ kobietka w średnim wieku raczej nie sądze aby wstąpiła do naszego klubu
szary ZS na WA to jest ten, który stał w komisie na przeciwko ratuszu białołęka i jeżdzi nim też osoba, która zapewne nie wstapi tutaj
Dawno mnie nie było na spocie niedzielnym na Bemowie (pewnie nawet mnie nie kojarzycie dobrze:P) [ fioletowo-kameleonowy r214 z aniołkami z przodu ] to dlatego iż tego samochodu już nie ma ale jest plus taki, że namówiłem kolegę i kupił sobie niebieskiego ZS-a takiego jak ja chciałem, ale kasy było brak. Wpadniemy pewnie we 2 jego furką na spocik, a tak ogólnie to ja zbieram na nowy inny samochód... (MG)
Pozdrawiam i do zobaczenia.
P.S.
Tomi Twój ZS jest zaje%@#$~
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 17:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Marek spokojnie wszystko w swoim czasie. Zdjęcia będą może jutro coś porobię ale narazie nie ma na to pogody więc czekam tylko na nią Powiem tylko tyle, że nowy mój nabytek też jest niebieski jak i mój poprzedni, który śmiga w Twoim rejonie
[ Dodano: Czw Lis 20, 2008 21:26 ]
A i jeszcze jedno. Marek jak będę w W-wce to zrobisz mi znowu foty z napojem Tiger przy moim nowym nabytku
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Marek jak będę w W-wce to zrobisz mi znowu foty z napojem Tiger przy moim nowym nabytku
Pojdziemy za ciosem i nagramy film!
A ja jeszcze raz gratuluje i chyle czola za pozostanie przy marce
kris_1987 napisał/a:
[ fioletowo-kameleonowy r214 z aniołkami z przodu ] to dlatego iż tego samochodu już nie ma
1,5 miesiaca temu widzialem go (ale za kierownica starszy Pan - kamaleon WL anioly z przodu) w Legionowie. Skrecal w lewo przy mcdonaldzie chyba. Co sie z nim stalo?!
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
1,5 miesiaca temu widzialem go (ale za kierownica starszy Pan - kamaleon WL anioly z przodu) w Legionowie. Skrecal w lewo przy mcdonaldzie chyba. Co sie z nim stalo?!
otóż samochód został sprzedany, w sumie daleko nie pojechał bo moi rodzice sobie go wzięli ode mnie, mi się już po prostu znudził, za mały, mało mocy itd... chcę coś większego, jeszcze kasy trochę uzbieram i kupię coś.
Mam dylemat pomiędzy MG ZS a MG ZT
taki mały offtopic
jeszcze mam na sprzedaż felgi i muzykę z niego, to muszę zamieścić w ogłoszeniach...
No najlepiej chciałbym Zs-a 180KM takiego jak ma Tomi po lifcie... (ale cięzko takiego znaleść)
Ew ZT wolałbym tego 240 czy tam 260KM ale to już w ogóle nie osiągalne chyba w Polsce
w ostatecznym wypadku diesel chociaż wolałbym nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum