Ja będę jechał chyba z Wilanowa Czerniakowską, Wisłostradą, trasą AK.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie ma przyczyny... byc moze to byc moja opieszalosc, ze jak serwisowka sie zaswiecila, to nalezalo chociaz filtr paliwa zmienic. Tylko, ze on ma 10 tys. km i tankuje tylko neste, bp.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
moje spostrzezenie, ze to byl najkrotszy spot warszawski od kiedy jezdze na spoty O_o klimat pubowy chyba nie sluzy, choc 10 osob sie odnalazlo w tym grilu tylko, ze nie pachnialo tam wcale palonym drewnem, a SMIERDZACYMI PETAMI tylko 6 byla "normalnych "
moze dlatego wszyscy postawnowili sie przewietrzyc
wena tworcza na parkingu jakos lepiej wplywa na obecnosc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 00:26
maniaq napisał/a:
a SMIERDZACYMI PETAMI
mimo iż nie zaliczam się do tych "normalnych", w 100% sie z Tobą zgadzam... sama nie lubie czuć od siebie smrodu papierosów, ale tak to już jest, że jak można, to czemu nie. Może zlokalizujemy jakąś knajpe gdzie sie nie pali??
knajpa nie zalatwi porblemu jak nie bedziecie tyle kopcic to i tam sie bedzie inaczej siedziec
a tak btw odpowiem zanim zapytacie, nie mam alergii na dym, u mnie w najblizszej rodzinie tylko ja jestem normalny i nie pale .... ale ten smrod O_o ciuhcy do prania + podwojna dawka chemi
Ja wiedzialem, ze tak bedzie, bo tak bylo zawsze.
W dagrasso nie mozna palic, ale za to sie smierdzi olejem i ogolnie takim chamskim tluszczem.
Z dzisiejszej posiadowki wyszedlem jak zul Smierdze od malego palca w lewej stopie, az po prawa brew... Jak mi jeszcze raz maciej powie, ze w Bostonie nie smierdzi, to go osobiscie zmusze do uwedzenia w spalinach z mojego MG (pod warukniem, ze odpali)
Ja nigdy nie palilem i palic nie zamierzam, moge stolerowac dym, ale pozniejszego smrodu nie! Mylem sie juz dwa razy Dobrze ze mi pizamka pachnie ladnie, to jakos to koi moje zszargane nerwy .
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum