Kurcze pozno przeczytalem, jestem jeszcze w rodzimym Wolowie, i nie wiem czy sie wyrobie ale jesli tak to z wielka przyjemnoscia wpadne:)Choc nie chce sie deklarowac aby nie wyjsc na tak nieslownego, tym bardziej ze na ostatnim zlocie sie deklarowalem i sie nie wyrobilem
Karol tak jak wczoraj gadalismy mowiles ze tez nie dasz rady na ogolnopolski jechac, wiec moze jak reszta pojedzie to zrobimy sobie spota "niedobitków" ktore nie pojechaly ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Hej niestety caly weekend w krakowie bylem a w niedziele mialem jeszcze jezyk w H4 wieczorem i nie dalem rady zawitac na spota Ja na ogolnoposlki tez nie dam rady pojechac bo obrony sie szykuje wiedz jak cos to dawajcie znac kzrr, camaro17, o grillu w okolicy p.s. dzieki kzrr, za mikro spota pod Ikeą we wrocku w piatek zanim wyjechalem Pozdrawiam
_________________ 1,1 mały ale wariat;-) (2 mandaty za prędkość ;-Di jedna stłuczka (szajse);-)
spoko wwekol, mysle ze jesli ogolnopolski jest 11-14 tj czwartek piatek to my w tym czasie spokojnie zgadamy sie na jakis termin ktory bedzie kazdemu pasowal
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum