No i po spocie. Kto nie był, niech żałuje, bo były pyszne słodkości: faworki agnieszki oraz ciasto bananowo-maniaqowe .
Agnieszka, maniaq, bardzo dziękuję za super kolację .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 00:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dobra violka nie sciemniaj, tak smakowalo ze az pizze musialas wszamac
a LEY - ma baty , bo ja tu sie z ciastem szykuje za nowy LEY-out, niose ciezki aparat dla kolegi do obejrzenia , a on przylapany w studio urody .... normalnie dramat ...
kolejnym razem masz odemnie kopas w dupas
Ja chcialem podziekowac Tworcom za slodkosci, ale przede wszystkim calej reszcie za to, ze mi zostawili cos do sprobowania.
najnowszy85 przyjezdzaj czesciej, masz fajne auto, a przede wszystkim skladasz w nie prace i serce, a to sie liczy najbardziej.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
najnowszy85, zazwyczaj sie konczy spocik kolo polnocy, ale to juz zostaje okolo 5 osob. Wczoraj sie mocno przeciagnelo...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
zaba , ale co ciekawego u ciebie ? musisz pojezdzic keidys z nami po nocy, albo na imole, albo na waly... a nie na spocie sie pokazesz i juz bohaterem filmow chcesz byc
nie tak latwo sie na produkcje zalapac... nie wiesz ile mnie kosztowaly zabawy z lampa z przodu zeby filmik powstal "jak sie ustawia lampy w ZR"
spoko spoko, nowy sezon , beda nowe odcinki
maniaq, ja sie rowniez pisze, szczegolnie w zimie bedzie ciekawie.
maniaq napisał/a:
a nie na spocie sie pokazesz i juz bohaterem filmow chcesz byc
A ja przyjezdzam regularnie, raz bylo cargo, raz spalarnia. Chyba, ze to jakies nocne rajdy tylko dla wtajemniczonych...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum