I czy jakiś Makgajwer pomogł by mi sprawdzić świece bo niewiem czy mam sprawne
a to jest proste bierzesz lgy 1,5 mm2 o długości 30 cm w niebieskiej izolacji i lgy 1,5mm2 o długości 20 cm w czarnej izolacji . Czarny podłączasz pod klemę dodatnią w akumulatorze a niebieski pod ujemną. Następnie podłączas do tego świecę , którą uprzednio wykręciłeś . niebieski prewód przykładasz do obudowy świecy a czarny przewód do jej górnej części. W tym momencie uważaj bo powwina się zacząć świecić na czerwono jej dolna część i emitować ciepło . wtedy świeca jest sprawna.
I tu dobra wiadomość dla diewczyn żaba będzie emitował troche ciepła ze swoich świec żarowych wiec może nie bedzie tak zimno
Jak bede to będe ale napewno bede miał 3 pary skarpetek i gacie na wacie nie mam zamiaru marznąć !!!!
MaReK napisał/a:
Do kino baru nie chce mi sie isc... tam smierdzi
Nie liczy sie gdzie i jaki tam jest klimat, ważniejsze jest raczej z kim
Osobiście dostosuję sie do większości z lekką przychylnością dla propozycji mix'a chwile pomarznąc a potem na herbatkę z sokiem malinowym lub gdzies polatać bokiem jak marek proponował.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Polatac mozna po stegnach
O tej porze co my sie spotykamy zostaja tam wytrwali tylko.
Problemem moze byc tylko nawierzchnia Wiolka wczoraj wyslizgala tofikiem caly parking
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jak znajde coś w garażu to wezmę , oczywiście jak nie zapomnę Ale swoją drogą poszukaj sam jakiegoś przewodu, bo ja nadal nie wiem czy wogóle pojawie sie na spocie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Linka miedziana w powłoce polwinitowej o przekroju 1,5 mm2 ... znajdź kawałem przewodu i będzie ok ... albo jak masz to najlepiej jeden z kabli rozruchowych wziać ... będzie robił jednocześnie za kombinerki
Ja obstawiam slizganie, jazde bokiem, altoneny i co sie tylko da. Potrzeba bedzie kamery, i MaRkA.
Wezme rowniez resztki tortu urodzinowego i troche przeterminowanych gum TURBO
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Proponuje parking i tego zdaje sie trzymalismy, jakby cos to kom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum