Najważniejsze Obyś trafił do galeri , od strony Piłsudskiego masz wjazd na parking w górę, i tam jak wjedziesz na górę to masz na wprost zjazd i jak zjedziesz to Witaj Roverkowa Ekipo
Spoko jakoś się znajdziemy.
Jak by ktoś był wcześniej to zawsze możemy pogadać.
Mój tel 603993744 Piszcie SMS mam dużo minut zadzwonię.
Jak by ktoś chciał sobie zgrać moje fotki z przekładek albo innych modyfikacji autek to proszę zabrać pendrive i Wam przegram.
Temperatura niby w okolicach 0 - tak średnio na mycie... ale wstyd brudnym przyjechać. Jeszcze wpłacić kasę przez wpłatomat i akurat będzie po 17
Ok - z tego co zrozumiałem to od Piłsudskiego wjazd na samą górę, a później poziom niżej będę Was szukał... Jak bym nie mógł znaleźć, to - pomóżcie smsowo czy głosowo
Ostatnio zmieniony przez sim_co Czw Mar 02, 2017 23:32, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo dziękuję wszystkim za wczorajszego przedsylwestrowego spota - 9 Roverkowiczów, więc frekwencja bardzo przyzwoita Mam nadzieję, że to zapowiedź udanych spotów w Nowym Roku Bardzo się cieszę, że za każdym razem dołącza do nas ktoś nowy
Miło było gościć kolegę Zukowatego, zapowiadamy się już z rewizytą w styczniu
Wielkie podziękowania dla Marty za ciasteczka (schrupaliśmy wszystkie
)
Fotki oczywiście wkrótce trafią na forum
Pozdrawiam serdecznie
Gosia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No było miło Was poznać.
Szkoda że nie miałem autka i byłem umówiony z kumpelą bo bym z Wami też pojechał.
Ale i tak było miło chwile pogadać na parkingu.
No ale tak sobie myślę - Może spocik Walentynkowy zrobimy
Bo teraz to mrozy podobno idą więc nie bardzo pewnie.
Ktoś mnie się pytał o lakiernika - widziałem się akurat rano z Panem Markiem.
Jest zawalony, ale polecał mi by wstawić do Serwisu Renault na Aleksandrowskiej.
Mówił że mają nowe maszyny w lakierni i robią bardzo dobrze i są wcale nie tacy drodzy.
Kiedyś było o nich w TVN Turbo klient jeździł po lakierniach bo mu Seat źle auto pomalował w końcu trafił do nich zdarli lakier do blachy i pomalowali.
Bardzo sobie ich chwalił na antenie i redaktor też mówił że profesjonalnie to zrobili.
Co do części do Rover'a to po czasie mnie się przypomniało że na Brzezińskiej w Łodzi jest autoszrot gdzie facet ściąga angliki na części.
Widziałem że miał całego Rover,a 75 i 45 jakieś 2 miechy temu.
Jeżeli mnie pamięć nie myli to Brzezińska 188.
Ja kupowałem tak relingi na dach i progi do Fredzia komplet za 100zł
Ma dobre ceny, tylko trzeba gadać jak będzie właściciel.
Bo jest też taki młody chłopak i on trochę zdziera z ludzi kasę.
Tel do nich 506054455
Z tego co pamiętam to pracują 9.00 - 15.30
Nie wysyłają częsci trzeba samemu jechać i samemu wykręcać (Ale mi dali swoje klucze, więc nie było problemu).
Tak sobie myśle może bym się zakręcił mocniej w środowisku Land Rovera no bo w sumie 4 osoby z Freelanderami były by chętne ja jakieś spotkanie i byśmy zrobili spot Rover i Land Rover co Wy na to.
W sumie mogę zasłonić napis Land i będzie prawie Rover.
No ale w jakiejś reklamie było że "prawie" robi wielką różnicę.
Wielkie podziękowania dla Marty za ciasteczka (schrupaliśmy wszystkie
)
Ciasteczka rewelacja Siedzieliśmy dopóki się nie skończyły
Dziękuje Wam za miłe przyjęcie...wiedziałem że Łódź nie zawiedzie
[ Dodano: Sro Gru 30, 2009 11:42 ]
SyntaX napisał/a:
Tak sobie myśle może bym się zakręcił mocniej w środowisku Land Rovera no bo w sumie 4 osoby z Freelanderami były by chętne ja jakieś spotkanie i byśmy zrobili spot Rover i Land Rover co Wy na to.
W sumie mogę zasłonić napis Land i będzie prawie Rover.
No ale w jakiejś reklamie było że "prawie" robi wielką różnicę.
SyntaX chłopie przecież to to samo Nie ważne czy Land czy Rover to cały czas Nasza marka.
Dzięki za namiary na szrot bo przyda mi się kilka drobiazgów.
Co do lakiernika to Basenowa 23 Pan Jan Ciach 505126334. Nie wiem jak ceny w tym Renaulcie ale normalne ceny za element to 200-350zł zależnie od wielkości, koloru, i stopnia uszkodzenia oczywiście. Z resztą to nie kącik ogłoszeniowy Jeszcze raz dzięki za spotkanie liczę na silną grupę w Poznaniu
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Margos
Chyba dzisiaj widziałem Was w markecie Leclerc na Inflanckiej gdzie pracuję
Ale mnie się spieszyło i nie zagadałem.
Jak następnym razem będziecie to zaprszam do punktu PlusGSM na pogaduchy
Tak korzystając z okazji zapytam, czy może znacie jakiegoś dobrego elektryka, który naprawi, a przy okazji niczego nie popsuje? Padł mi drugi 'bieg' dmuchawy - została tylko 'trójka' i 'czwórka' i obawiam się, że to coś globalnego może się dziać, a nie mam ochoty znowu wydawania majątku na Starorudzkiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum