i po jabłkach..
Dzięki wszystkim, którzy na różne sposoby walczyli z lusterkiem w moich samochodzie!
Dzięki wszystkim, którzy podklepali przybory do tej zabawy (mam śrubokręt chyba Konrada).
Miło było poznać PanaPrezesa
P.S. Dowcip z pukaniem w czujnik byłby lepszy gdyby to nie mi go zrobiono
Pozdro
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
I ja sie dopiszę nooo w końcu mi się udało dotrzeć na takie prawdziwe niedzielne Bemowo czad dzięki za Spocik mam nadzieje, ze prezesowe "ciasto" smakowało Roj ... Twoja mina, rzeczywiście była bezcenna Żabol dzięki za "navi" na idzikowo muszę częściej Was odwiedzać
I ja wpadłem, niezapowiedzianie co prawda i w ciemno, bo tak się złożyło, że w weekend nawet na forum nie zajrzałem .
A tu niespodzianka - sam Prezes
Brt, wybacz, że Cię nie rozpoznałem samodzielnie, ale też jesteś mało podobny do pana z avatara
Ja wlasnie wrocilem do domu, bo po spocie poszedlem od razu do garazu i zaczalem dlubanie.
Najpierw sprawdzilem co pukalo mi w kole. Okazalo sie, ze poprostu bylo nie przykrecone
Potem zajalem sie przekladaniem gratow z 623 do 620 i musze napisac, ze odkrylem cos ciekawego co wrozy mozliwoscia naprawy 623.
Co do samego spota musze napisac, ze rowniez bylo mi milo spotkac sie jak co tydzien.
Fajnie, ze Brt sie pojawil
Szkoda, ze ciasto mi sie nie udalo (ja naprawde nie chcialem Was otruc).
Milo bylo poznac kolezanke Ele, moze brat wezmie siostre na nastepny spot?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 12:52
Roj, Skoro żeczywiście samochód przestał odpalać no to powrót do stanu pierwotnego można uznać za sukces
Nie chwaliłem się bo sam się dowiedziałem dopiero po powrocie do domu
otóż samochód przestał odpalać nie całkiem przypadkiem... i wcale nie tak trudno było to naprawić
i to tylko taka wisienka była na torcie warsztatowania wczorajszego..
zresztą.. jak zostawisz kiedyś maskę otwartą na spocie to sam zobaczysz
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum