Samochód nie ma 1 kluczyka i książki serwisowej. Teraz czytałem gdzieś że jak auto nie ma 2 kluczyka na na 99,9% był walony.
moje auto tez mialo jeden kluczyk, a po ogledzinach i badanich technicznych nie okazalo sie ze bylo "walone" ale ze byly malowane drzwi pasazera przednie i tylne tylko do chromowanych listew, ogolnie mam poobcierane zderzaki(auto z francji) a poza tym wszystko bylo ok, dorobienie kluczyka bedzie dosc drogie od 250-nawet 400zl zalezy gdzie,
a co do auta to wyglada w miare ladnie, ale zastanawia mnie rozny bieznika przednich opon zapytaj dlaczego tak jest...
ja miałem 1 kluczyk ale dostałem pełną dokumentacje = ks. serwisowa + faktury z salonu z...danymi pierwszego właściciela (ja jestem 2). Skontakowałem się z nim i przysłał mi 2 kluczyk
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Pytałem się o te opony a on mówi że nie wie czemu tak jest. Nawet nie widział tego. Może to koło zapasowe. Nie mam pojęcia. Najgorsze jest to ze nie wiem czy mam jechac czy nie. Nie ma tych aut w moich stronach a ten był najbliżej.
[ Dodano: Nie Maj 02, 2010 15:05 ]
Tak patrzę i się zastanawiam czy wszystkie roczniki 2001 mają te znaczki obok tylnych szyb? Czytałem ze do jakiegoś numeru vin są.
Czy zna ktoś może jakiś adres firmy gdzi etaki klucz dorobią na mazowszu?? I ewentualnie jaka to jest kwota bo różne już widziałem od 250 do nawet 800 zł. Więc sam nie wiem
Klucz jalk klucz dorobia bez problemu ale z pilotem będzie jazda na 100% dorobienie pilota to spory koszt i nie wszędzie ci to zrobią.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Broń boże jechac po ten samochód. Przejechałem się 450 km na darmo. Na zdjeciach auto jest niebieskie a na żywo ciemno zielone. Myślalem że to inny samochód całkiem. Malowany gdzie się da, kolory tęczy. Miał być czysty i zadbany oraz pachnący. Tylko wsiadłem na 15 sekund i całą drogę powrotną czułem smród. Wypalone w nim było chyba ze milion papierosów. Cały samochód w łatach, obskrobany, szyby nie są z tego samego rocznika. Facet mowił przez telefon że ma tylko zderzak z przodu obtarty. Zapomniał dodać ze i z tyłi i z boku. Z boku próg wgnieciony, na masce łaty jakby zrobili to lakierem do paznokci. Ogólnie mi się odechciało Ale się nie poddam. A i jeszcze mówi ze auto na lawecie przyjechało ale wszystko z nim ok :)
opisz auto w przyklejonym wątku o bublach.
Znowu potwierdza sie opinia o handlarzach z Płocka i okolic?
MG TF 160 srebrny pocisk
Handlarzy z gniezna też nie ma za dużo większość jest z okolic a i tak wszyscy wiedzą że z Gniezna się nie kupuje
MG TF 160 srebrny pocisk
Czy mógłby sie wypowiedziec ktoś kto ma z 1,78 cm wzrostu. Wydaje mi się że w R754 jest strasznie ciasno. Sam mialem problem wsiąść do niego bo był fotel przysunięty to fakt. Ale jak dziś patrzyłem z tyłu jest jak dla mnie tragedia. Jak będzie ktoś siedział z tyłu to nie wysiądzie.
Chodzi ci o R75? Jeśli tak, to chyba żartujesz pisząc że jest w nim mało miejsca.
Ja często jeżdże z żoną ( to dwie osoby) a co dopiero 1,78 wzrostu i jednej osoby
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Ja mam 170cm wzrostu i uważam że jest bardzo wygodnie i miejsca nie brakuje nawet z tyłu, a jak wiozłem śluby to zawsze były ohy i echy jak to wygodnie w tym aucie. I były to rosłe osoby tak wzdłuż jak i w szerz
MG TF 160 srebrny pocisk
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 19:57
markozalko napisał/a:
Czy mógłby sie wypowiedziec ktoś kto ma z 1,78 cm wzrostu. Wydaje mi się że w R754 jest strasznie ciasno. Sam mialem problem wsiąść do niego bo był fotel przysunięty to fakt. Ale jak dziś patrzyłem z tyłu jest jak dla mnie tragedia. Jak będzie ktoś siedział z tyłu to nie wysiądzie.
182cm.
Fotel ma regulację góra/dół, przód/tył i tak samo kierownica, więc nie wiem jak przy wzroście poniżej mojego macie jakieś problemy jak ja nad głowa mam jeszcze sporo miejsca i z wysiadaniem również nie miałem nigdy problemu.
Ostatnio zmieniony przez apples Wto Maj 04, 2010 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum