apples, różnica jest taka, że Was ilu było na spocie? Kilku zapewne i wiedzieliście, że Roj przyjedzie, bo się zapowiadał. Tymczasem w Warszawie na spocie za każdym razem jest bardzo dużo osób i ciągle ktoś nowy się pojawia. Nie zawsze da się to ogarnąć .
To kris-tofer był u siebie, jak Wy, a thef z eweliną przejazdem, jak Roj...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tym bardziej powinien zostać przedstawiony wszystkim.
Bez przesady, tam nie ma komitetów powitalnych. Ludzie sobie stoją rozproszeniu po parkingu i jak ktoś nowy przyjeżdża, to sam podchodzi i się przedstawia.
Hym. To wtedy już wszystko wiem. Za wpadki na forum MaReK postawił go do konta i nie mógł poznać nowych.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Kurcze ludzie, dajcie sobie na wstrzymanie zażartowałem tylko, coś pamiętam, kojarzę, że Marek mówił, że jadą razem po tą pizzę...
Na warszawskich spotach jest naprawdę OK super atmosfera, koledzy czyszczą i polerują sobie nawzajem samochody Ja przyjechałem, kiedy thef już był, więc nie musiał mi się przedstawiać, a to prawda, że w Warszawie na spotach bywa dużo osób.
Dla informacji troszkę dopisałem w tym temacie i proszę o konkretne konwersacje raczej tam niż tu, skoro macie tyle do powiedzenia http://forum.roverki.eu/v...p=508338#508338
Mam nadzieję ze jak przyjmę zaproszenie od Marka (MaReK) to nie będzie miała miejsce taka sytuacja. Czułbym się co najmniej dziwnie.
Tak czy siak kris-tofer rozumiem Ciebie w pełni i współczuję.
[ Dodano: Pon Maj 31, 2010 16:52 ]
P.S. Przepraszam że wszedłem z butami w wasz temat ale tak mi się zrobiło go szkoda i nie mogłem się oprzeć. Pozdrawiam i Zapraszamy do Gdyni.
Kris-tofer się przedstawił jako "Krzysiek". Thef przedstawił się także jako Krzysiek
Thef był w lepszej sytuacji, bo jak wjeżdżał i dzwonił to mówiłem na głos "Kris-tofer'
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Byłem pierwszy raz na spocie i muszę powiedzieć, że wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Dzięki raffi za wypolerowanie rys.
A i przepraszam, że nie przywiozłem tortu powitalnego ale za tydzień się postaram i może będą ciastka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum