chociaż niektórzy studzienkę kanalizacyjną roverkiem przestawiali
Ale nie z powodu ukształtowania, czy wielkości toru, tylko nieodpowiedzialności.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 18:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A jak nie to i tak w tym terminie są Szanty w Giżycku.
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 15:46
Znajomi na moto wybierają się w najbliższą niedzielę, wjazd 40zł. Będą jeździć i motocykle i puszki na zmianę. Taka informacja jakby ktoś już chciał się sprawdzić
No i jest pięknie jedna chętna osoba propo kosztów to ktoś musi kasę zebrać ja niestety wstępnie nie zapłacę za was bo nawet mnie nie stać ,ja mogę kasę zebrać i pozałatwiać co trzeba nawet ze względu na to że mam najbliżej wasz wybór, terminy podałem czy są późniejsze tego nie wiem,więc piszcie kto jest chętny bo trzeba zebrać ze 20 osób żeby się to opłacało jak macie znajomych roverkoviczów to się zapytajcie czy są chętni , teoretycznie nawet klubowiczem nie jestem więc pewnie niektórzy na to patrzą i mają gdzieś ten temat ale spoko może jeszcze zdążę zostać . Jak tak dalej pójdzie to terminy też przepadną i bedzię lipa bo następne pewnie wolne będą w sierpniu i pisać co komu nie odpowiada to się może jakoś dostosuję
P.s mam syna hehe od tygodnia POZDRAWIAM wszystkich
W sumie Sierpień to nie tak odległy termin... a chyba lepiej taki wypad zaplanować ok miesiąca wcześniej, żeby każdy sobie wygospodarował troszkę czasu na taki wypad
dojazd do toru to jest jakaś masakra, bardzo wyboista "droga", sam tor zostawia dużo do życzenia (jest dziurawy) każde wypadnięcie z trasy może oznaczać koniec zawieszenia (sportowego zawieszenia)
w sumie podsumował to tak: ja bym tam swoim autem nie wjechał
aha no i chłopaki co pół godziny musieli wymieniać opony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum