Witam,
18 grudnia okolo godz. 23 skradziono mojemy znajomemu na Warszawskim Bemowie Lagune III, kolor błękitny, hatchback o numerze rejestracyjnym LRY 66WC.
Znaki szczegolne:
- wersja Initiale (czarna skora, manual)
- prawe tylne drzwi delikatnie inny odcien
- oryginalne felgi 17 od Initiale z oponami Continental TS830
Jezeli ktos by zlokalizowal Lagune prosze o pilny kontakt pod numerem: 600-951-481 lub 601-466-612.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Wystawione na prośbę kumpla. Prosiłbym jeśli to możliwe o rozesłanie dalej po forach.
Proszę o pomoc forumowiczów! UKRADLI MI MULONEZA!!!!!!!
Został skradziony 30.12.2012r po południu w biały dzień z rynku w Gorzowie Śląskim
(zdjęcie jeszcze na nie moich blachach i bez moich reklam)...
Jest to bardzo charakterystycznie wyglądający polonez bo do tych naklejek jak na zdjęciu dokleiłem swoje reklamy (biało niebieskie "Wesela" "Imprezy" i mój numer telefonu, na tylnej szybie http://www.zespolalfa.info i djarq.pl + tel.) czym oczywiście wzbudzał żywe zainteresowanie miejscowych i policji (ci się śmiali zawsze). Naklejki są na bokach i tylnej szybie. Dodatkowo jest na klapie bagażnika miejsce na dodatkową rejestrację (poprzedni właściciel umieścił tam swoją ksywę). Mulonez był opłacany i remontowany na bieżąco więc bardzo mi go szkoda...
Numery rejestracyjne EWI 91UC (na zdjęciu są PZ - poprzedniego właściciela)
Jak by ktoś go widział to dzwonić na policję proszę lub do mnie 608798513
Za pomoc potrafię się odwdzięczyć!
Dziś miedzy 2 - 5 rano z Sołtysowic Skradziono VW LT46 Niebieski z Windą.
nr rejestracyjny to DW 054JV
Jeśli by ktoś widział coś zauważył proszę o powiadomienie policji
Auto ma pojedyńczą kabinę, plandeka niebieska(tak jak kabina)
Ostatnio zmieniony przez magneto Pią Paź 11, 2013 12:14, w całości zmieniany 1 raz
Dziś w nocy z piwnicy w bloku skradziono mi komplet kół 15" felga stalowa Land Rover - Opony Bridgestone Dueler AT-A
Felgi były bardzo charakterystyczne bo zostały wypiaskowane i pomalowane sprayem czarnym z takim fioletowym pigmentem metalic widocznym w słońcu.
Od tyłu miały wygrawerowany nr rejestracji EPD C720
Mój nr tel 781-82-10-10
GG 2105400
Na osiedlu widziany był niebieski sprinter z podejrzanymi typkami na rej EZGxx55
Witam wszystkich. Najgorsze co mogło się stać stało się dziś w nocy. Mój Roverek został skradziony.
Tyle poszło w niego nerwów i serca. / Gdyby ktoś go widział lub miał jakieś informacje prosił bym o kontakt 792999479. Zdjęcia dostępne są w galerii auta ( patrz na dół, poliftowy)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No niestety auta zaczęły mieć po 10 i więcej lat i kradną na części.
Dopadło i mnie - Skradziono mi customowy wydech z nierdzewki do Landka
Ktoś próbował też odkręcić osłonę pod silnik, na szczęście mam parę w łapie i nie był w stanie odkręcić śrub o czym dobitni świadczył ułamany klucz pozostawiony na miejscu.
Niby jest jakiś świadek ale nie liczę na odzyskanie - pewnie już dawno na złomie w prasę poszła a złodziej miał na fajki - Ot Polska.
No a mi chcieli zdjąć listwy z drzwi z Landka ale dobrze przyklejone miałem
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
18 stycznia 2015 we włocławku z auta marki rover 200 skradziono akumulator Centra Futura 53Ah 540A. Akumulator prawdopodobnie został sprzedany na allegro.
Ewentualnego nabywcę informuję że przedmiot pochodzi z kradzieży.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum