No ja tez zapewne spasuje, bo po pracy czuje sie zmeczony i marzy mi sie wyrko.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Mi sie nie udalo niestety, nagle wypadla impreza niespodzianka kumpla, ale przynajmniej poprowadzilem kociak999 przez telefon na spot
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja tam o Darku to nie wiem, za to kociak999, wybrala mnie jako informatora.
Mnie nadal ciekawi jaki Darek chciał przyjechać na spot i dlaczego jako informatora wybrał kociak
hm, jak to chcial przyjechac? mowa byla, ze to Darek byl informatorem.
nie mniej rozkminka o jakiego Darka chodzic moze byla nienajgorsza a tu prosze, Perez
Aga_zona_Mariana napisał/a:
Miło było po takiej długiej przerwie zobaczyć wasze mordeczki
bylebys wrocila do normy, czyli pojawiania sie co tydzien
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum