Znasz jakiś adres, albo nazwisko - nic mi to nie mówi
Klientów mam ok. 1 tyś. w sumie więc trudno stwierdzić o kim mówię
Znam adres, imie, ale to nie na forum Przy okazji Ci powiem. Byla na spocie 827.
MaReK napisał/a:
Byłeś fiatem sienną na WPI?
Skoda Fabia na WWL
MaReK napisał/a:
Jak tam się Wam spot udał?
Dziekuje maciejowi za pomoc w diagnostyce ABS-u w R827, z ogolnie spot jak powiedzial maniaq szybki, bo o 22 to juz sie wszyscy rozjezdzali, a i tak nie bylo za wiele aut.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jak na rejestracji WP, to chyba wiem kto.
Nawet widziałem w sobotę to auto na Bluszczańskiej pod blokiem
Pojęcie "znajoma", to chyba za dużo
Jeśli nie, to moją znajomą może być Lady Gaga, Ola Kwaśniewska, Kasia Cichopek
Chyba bardziej znam właściciela auta i jego żonę.
Dzieci... wiem, że są ale nie znam ich w ogóle.
Perez napisał/a:
Skoda Fabia na WWL
No kto jak kto, ale on powinien poznać skodę fabię
W każdym razie był zaskoczony
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Znajomy, jak sama nazwa wskazuje ma coś wspólnego ze znaniem tej osoby
Ja ich nie znam... dzieciaków. Wiem, że istnieją, ale znam tylko rodziców, parę razy zamieniliśmy kilka słów Podejrzewam, że nawet bym jej nie rozpoznał
Mniejsza o to... A jak to auto się sprawuję, bo kiedyś miało jakiś problem i nawet kontaktowali się z Mariusz418.
Nadal nie wiem, jakie auto kupił Miszka
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum