tak właśnie chciałem (po raz pierwszy ) się spotkać z innymi użytkownikami R z Wawy I chyba lekko przepadło
@maciej: zauważyłem, że Wawa-wola. ja też od niedawna. Może gdzieś okolice Żelaznej i Al. Solidarności? Bo w tej okolicy wyczaiłem 2 lub 3 Rovery... jeśli tak to wiśniowy R400 jest mój
Mam nadzieję, że następnym razem się załapię
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 16:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mieszkam przy Wola Parku, czyli sam koniec Woli przy obecnym podziale miasta.
Choć mam nadzieję, że tylko do jutra, bo kończę właśnie remont, więc będzie Wa-wa Jelonki, bo przenoszę się o 2 km dalej od centrum - też przy Górczewskiej.
Spotkania są co tydzień, więc łatwo na nas trafić.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja mieszkam przy Wola Parku, czyli sam koniec Woli przy obecnym podziale miasta.
Choć mam nadzieję, że tylko do jutra, bo kończę właśnie remont, więc będzie Wa-wa Jelonki, bo przenoszę się o 2 km dalej od centrum - też przy Górczewskiej.
Spotkania są co tydzień, więc łatwo na nas trafić.
No ja w tej okolicy jak podałem, wcześniej na Bielanach koło pętli tramwajów na Piaskach , żałuję, że wtedy nie pojawiałem się na tych zlotach
oks... zatem postaram się w następną niedzielę być... o której godzinie zwykle się spotykacie?
P.S. Jestem ciekaw czy te Roverki koło mnie też tu na forum... bo coś czuje, że byłaby możliwość wybicia na browara wiem, że jeden R400 biały, drugi R200 ciemny granat... Nie jestem pewien czy jeszcze jakiś jeden się nie pojawia
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja z Justyną byliśmy od 19.50 do 20.40 nikt się nie pojawił, to stwierdziliśmy że wszyscy sobie dali spokój po sobocie i wróciliśmy do domku.
Macie zdrowie
Ja w ramach rozrywki dla syna, chciałem go zabrać, ale tak sobie pomyślałem, że to chyba za wiele już i nikogo nie będzie
Nasze cotygodniowe spoty zaczynają się od 20:00, a trwają do ostatniego spotowicza
Zimą zwykle 22:00 - 23:00, latem w zależności od pomysłów potrafią się kończyć i o 3:00
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum