Jak najbardziej jestem na tak Miejsce do grilla na pewno zorganizuję, wszystko zależy od pogody. Miejmy nadzieję, że nie będzie padać. Ale będzie ok, Pasym mała wioska to jest kilka miejsc wśród drzew Tylko w takim razie jak mamy zrobić tę składkę to trzeba do piątku wpłacić, bo w sobotę najpóźniej można zakupić zrobić. No to ludzie szybko namyślać się!
_________________ Jak pomógł to pomógł
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 15:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No ciekawie zaczyna się kroić Oby tylko pogoda i frekwencja dopisała. Jeżeli będzie pogoda to zabiorę swoje dziewczyny i będę miał kierowcę.
Co do % i napoi to uważam, że każdy niech weźmie coś ze sobą. Jeden woli 5,5% a drugi 40%. Każdy też ma swoje preferencje co do zapitki do 40%.
Takie jest moje zdanie, oczywiście podporządkuje się do większości.
Trzeba by jeszcze godzinę ustalić.
To wpisowe na nasze spotkanie w wysokości 15zł na węgiel, kiełbaski i na jakieś inne mięsko no i oczywiście jakieś plastiki do jedzenia za osobę, będę zbierać do piątku, czyli inaczej mówiąc do czwartku trzeba by wpłacić kasę, bo przelewy to i z 1 dzień idą czasami.
Chyba dobra kwota wydaje mi się, starczy na wszystko.
Dane do konta podane są w poprzednim poście i proszę w tytule wpisywać nick z allegro i ilość osób, będzie w jego samochodzie łącznie.
Pozdrawiam i liczę, że będzie dobrze!
A co do % i ogólnie nawet zwykłych napojów to każdy już we własnym zakresie.
I inną sprawą jest załatwienie jakiegoś siedziska czy stolików, macie jakiś pomysł na to?
i tak jak pisałem juz wcześniej macie jakieś pomysły na inne atrakcje? Jakieś wyślici na ćwierć mili Roverków?
Chyba nick na forum a nie z allegro . Jak bedzie ladna pogoda to pojedziemy na plaze w Pasymiu. Tam sa takie w miare lawki drewniane, tylko lepiej cos pod tylek wziac, stolik jakis tam zalatwie, a grila to jeszcze dzisiaj napisze czy jaiegos mam. Chyba ze ktos juz moze sie zadeklarowac ze wezmie. No i koledzy i kolezanki deklarujmy sie juz na 100% kto bedzie bo tak to zeby nie latac za wszystkim a okaze sie ze przyjada 3 osoby. Ja jestem na pewno na tak i kolega ostatnio kupil roverka to pewnie tez bedzie. Mysle ze tak godz.13-14 bedzie najlepsza na zlocik.
Spoko ja mogę zabrać grila już od zeszłego roku go wożę w bagażniku na nasz zlocik. Jeśli chodzi o resztę ustaleń to uważam że będzie dobrze. Warto zrobić listę kto się deklaruję przyjechać i wyegzekwować wpłaty na żarcie.
Jak coś to mam jeszcze jedną miejscówkę w Pasymiu na grila w razie jakby co. Tylko miejsce ograniczone na nasze Roverki więc zobaczymy jaka będzie frekfencja.
Ziuta +1 pieniążki już poszły mam nadzieję że dojdą na czas. dajcie konkretne namiary na miejsce bo ja blondynka i muszę się przygotować na taaaaaki wyjazd
No Panowie i Panie na razie jest nas trochę skromnie to zaledwie wpłaciło mi
1. DABEK17 za 2 osoby
2. CR0C0P za 1 osobę
3. Ziuta za 2 osoby
4. Ja za 2 osoby
To wychodzi raptem 7 osób.
A zakupy muszę zrobić jak coś jutro z samego rana, bo inaczej nic dobrego prawie w sklepach nie znajdę, w sobotę albo w piątek już po południu.
Dajcie znać kto jeszcze wpłaca, żebym mógł ewentualnie za kogoś założyć.
A o jakiej miejscówce mówisz? A z wpłatami będzie najlepiej jak każdy wpłaci na konto i będzie to na 100% potwierdzeniem.
A znasz stary ośrodek Kolejarz przed Pasymiem nad jeź. Kalwa.
Tam kumpel ma dwa domki i jest duuużo miejsca na grila. Tylko nie byłoby gdzie naszych autek ustawić.
Ja też już wpłaciłem dzisiaj. Sorki, że tak późno.
thot83 + 2
Znam, znam no ale tam naprawdę nie ma gdzie stanąć. Jak na razie jest super pogoda to można śmiało spotkać się na plaży, tam gdzie wcześniej pisałem. To może ustalmy konkretną godzinę, ja proponuje 13 .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum