czyli hipotetycznie jak bym go mial kupowac to mam sie bac ze mi sie rozsypie w przeciagu pol roku?? albo ze bede musial dokladac 2 razy tylo co licza za niego??
Tego nikt Ci nie zagwarantuje.
Nawet jakbyś miał dołożyć do niego w przeciągu pół roku 3k zł by mieć pewny samochód pod względem technicznym to też warto. Zobacz ile te samochody kosztują.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 02, 2011 11:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mhs! Dodaj proszę zrzut ekranowy ogłoszenia zgodnie z zasadami kącika.
Brak zrzutu ekranowego kwalifikuje temat do usunięcia.
Jeśli nie wiesz, jak wykonać zrzut ekranowy, zapoznaj się z tym tematem
[ Dodano: Sob Kwi 02, 2011 13:08 ]
juz edytuje moment
i beda zrzuty
sory
[ Dodano: Sob Kwi 02, 2011 13:20 ]
cos te zrzuty nie dzialaja mi ale juz niewazne zdecyduje sie na tego za 3300 od siebie z miasta bo greg-si ma swieta racje kupie za 7k i moze bede musial do niego dokladac a tutaj mam za 3 to po rejestracji zostanie mi z 3k na remoncik ok dzieki wszystkim bardzo sory za klopoty pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje (jak juz kupie i pojezdze to sie odezwe aby opisac wrazenia albo ponownie zaczerpnac pomocy dzieki wszystkim
[ Dodano: Sob Kwi 02, 2011 13:29 ]
ok zaczynamy od poczatku ten juz sprzedany wczoraj spoznilem sie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum