Cześć. Też chciałbym się wybrać na dzisiejszy zlot. Czy ktoś mógłby wziąć test booka? Bardzo mi zależy na sprawdzeniu błędów... Oczywiście nie za darmo
Zderzak jak złoto siedzi na swoim miejscu
Zdjęty był raczej tylko dla sportu i ew. upewnienia się, że wiązka w komorze silnika jest okej i nie ma żadnych zwarć do masy. Szkoda, że nie obadaliśmy pompki spryskiwacza.
Został zatem przekaźnik i odnalezienie się w instalacji dodatkowego centralnego. Bo ta złączka musi nosić ślady wpięcia się w osobną instalację. Za konsolą jest zatrzęsienie bezpieczników Więc wszystko warto sprawdzić, do czego jest i szybko przywrócić
instalacje fabryczną. W sumie jeśli nie będziesz chciał korzystać z dobrodziejstw immo i rozkodowywania go kluczykiem, to zwykły siłownik też może podziałać... ale nie wiem jak z wyprowadzeniami oryginalnej instalacji i czy kostka w boczku została zaadoptowana czy też może jest luzem. No i do cholery co to jest za złączka, ta z lewej strony przy bezpiecznikach
Rhos napisał/a:
psikus z benzynowym silnikiem sie udal rowniez takze atrakcji nie brakowalo chyba:P
Chrzest przeszedł... szkoda, że nie tak jak niektórzy - ze łzami w oczach. Ale z wiekiem stajemy się chyba bardziej delikatni
Dudek Przekładaniec był spoko. Zasłodziłem się jak diabli i nie mogłem więcej. Mówiłem, żebyś to ciasto wyjął wcześniej... to się uparłeś, że zderzak najpierw
wizard_gp i MichaelP dogadajcie się w kwestii sobotniego przyjazdu na zlota
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum