Spot udany, a jakże
Na koniec chciałem pokazać Raptile gdzie raki zimują i ... skończyły mi się biegi
Zbyt agresywnie wpiąłem trójkę i urwałem jarzmo
Jakiż wstyd, jak stałem na wiadukcie na środkowym pasie i ani do przodu ani do tyłu
Dziękuję Strusiek75 za miłe towarzystwo i chęć pomocy. Nie należę do tych, którzy zatrzymują ruch na 3 min. tylko po to, żeby się pościgać Nawet mi to przez myśl nie przeszło, żeby się z Tobą ciąć Ale spoko. Jak tylko ogarnę biegi możemy się ustawić
Kris-tofer dzięki za holowanie i pomoc w doraźnej naprawie tego badziewia
Jakbyś mógł mi jeszcze raz podesłać ten Twój patent z jarzmami...
Pozdrawiam wszystkich
Ps.
Kacperson jak tam auto po naprawie? Śmiga?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jechałem jak debil 30 - 40 km/h. Jak zmieniałem bieg, to jak blondynka... najpierw delikatnie na luz, potem delikatnie na wybrany bieg... jak nie wchodził, to jeszcze raz.
Musze zrobić ten patent i to musi żyć.
Nie chce wydawać 400 - 500 zł na używane cięgna
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Stałem jak sierota na wiadukcie na Maczka przy zjeździe na Toruńską
Nie mogłem wrzucić, żadnego biegu, a zepchnąć go samemu trochę ciężko zwłaszcza, że cykl światła zielonego trwa tam kilkanaście sekund
W końcu jakimś cudem udało się wbić 1-nke, ruszyć i trafić na zielone. Tylko po to, żeby stanąć kilkanaście metrów dalej i czekać na kris-tofera. Miał linę i narzędzia, których mnie zabrakło Jak widać muszę je wozić jednak ze sobą
A to Ty gdzieś zginęłaś. My wyjechaliśmy spod da grasso i staliśmy dość długo na światłach. Potem jak szatan wyskoczył zza winkla Raptile i zepsuł mi samochód
esh.... O-o Marecki ty to przygody masz na kazdym rogu, Violla sie nei doczekala kolacji
[ Dodano: Pon Wrz 12, 2011 11:26 ]
AHA , kolega kacpersoon MG ZR szary- sory ale nicka nie znam, ulica jednokierunkowa sluzy do jazdy w jednym kierunku jak sama nazwa, znaki wskazuja
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja również z tego miejsca chciałbym podziękować za udany spocik, a szczególne podziękowania dla Michaelp za toważyszenie mi przy próbie spożycia kolacji w mac'u, ale ze względu na gigantyczną kolejkę, musiałem zaspokoić swój głód hot-dogiem ze statoilu. Wracając już do Piaseczna spotkałem jeszcze kolegę Nowal'a który poruszał się swoim nowym nabytkiem i muszę stwierdzić, że moje 2.0CDT nie dało rady Hondowskiemu 1.4
Piaseczna spotkałem jeszcze kolegę Nowal'a który poruszał się swoim nowym nabytkiem i muszę stwierdzić, że moje 2.0CDT nie dało rady Hondowskiemu 1.4
Było tryb sport załączyć
Civic dobrze się zbiera z miejsca ale przy prędkości powyżej 140 już wysiada.
Myślę, że przy normalnych warunkach do "złapania się z kreski" spokojnie dał byś mi radę
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
Marek moje pierwsze skojarzenie było spowodowane tym co zobaczyłam chwilę wcześniej, cieszę się, że spokojnie dojechałeś do domku
Musiałem ustawić żabę do pionu No i mam za to
Moja wina, moja wina... najśmieszniejsze jest to, że ten jego żabowóz spokojnie by mnie łyknął, tylko schrzanił start i porypały mu się biegi. Ale takie wyskoki na drodze zdarzają się nam tylko w drodze do domu ze spotu. Raczej w starym gronie i jak nie ma Violli Jak ona jest, to wracam jak emeryt
Ale takie wyskoki na drodze zdarzają się nam tylko w drodze do domu ze spotu. Raczej w starym gronie i jak nie ma Violli Jak ona jest, to wracam jak emeryt
Teraz już wiem czego się mam spodziewać na przyszłość, będę czujna hehehe
na razie z tego co widzę auta z grupy Rovera psują się częściej niż francuskie padła też na R
to wszystko zależy jak dbasz o te auta. Wiadomo, że jak nie sprawdzisz to prędzej czy później posypie się wszystko. Ja ze swoim ROVERkiem nie miałem problemów przez 1,5 roku.
Strasznie słabo wypadłeś z mysiadła ostatnim razem
Civic ma jakieś 10sekund do setki i doskonale wiem ze jest bez szans zwłaszcza z 2litrową jednostką po modernizacjach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum