kz, co mi po fastfoodzie skoro smaku nie czuje kompletnie
zrekompensuje moje nieobecnosci - postawie wszystkim kawe z maka -> tutaj mozecie trzymac za slowo
przepraszam chłopaki, ale niestety dziś mnie zabraknie - siła wyższa.. skończył sie pasek od wspomagania, a bez tego ani rusz...
obiecuje, że nastepnym razem na pewno się pojawię!
narazie się nie zanosi ... ale ja zawsze monitoruję tematyu spotów i zapewniam Cię, że jak będziemy we Wro to zajrzymy na któryś ... teraz trochę rzadziej jeździmy niestety .... koszty ON robią swoje
No może właśnie z powodu kosztów też trochę we Wrocku podupadły...
Może fakt że teraz może porobimy spoty w sobotę a nie w niedzielę coś da, chociaż sceptycznie jestem nastawiony...
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Jak dobrze pójdzie, pojedziemy na Osobowice. Proponuję, żeby w zależności od listy na kolejnego spota spotkać się na dachu Castoramy albo od razu na Osobwicach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum