Byłem Widziałem, potwierdzam, że fura kolegi Grojec-75 wygląda b. ładnie
Umyta, zadbana... w środku brakuje tylko nowej stacji multimedialnej Dziękuje za bańkę borygo... jednak nie zwalnia Cię to z ciasta
Dziadek fajne R25... nieźle się zbiera, nie wiem czego chcesz
Podpytaj lepiej, od kogo z forum kupiona
Mariusz418 dzięki za diagnozę... tak jak rozmawialiśmy, melduję się w środę na diagnostykę szerszą Linki od maski chodzą ok. Poziom płynu uzupełniony. Właściwości jezdne tak samo do dupy, ABS brak, kultura pracy silnika nie powala Mam nadzieję, że zdiagnozujesz wszystko i dasz radę ogarnąć do kupy
Tricky dzięki za WD-40 Jak pięknie maseczka chodzi
I bardzo dziękujemy z Violla i Ola za kartkę, ale o tym... w innym temacie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Bardzo dziekuje za sympatyczne przyjecie....z czasem zapamietam nicki wszystkich zakręconych Roverkowiczów..
MARIUSZ418 dziekuje ze szybkie i bezpłatne zdiagnozowanie Roverka
Idzie wiosna wiec zapewne bedzie wiecej ludzi na spotach
Od ciasta sie nie uchylam prosze tylko zabrac ze soba tabletki na przeczyszczenie badz turystyczne toalety ha ha ha włoze całe serce w wypiek ale za jakosc nie biore cywilnej odpowiedzialnosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum