qrpkk, trzeba się ustawić z R200 1.4 16V. Czasy do setki maja porównywalne, więc wtedy wszystko by się wyjaśniło. Takie mierzenie z filmiku jest bardzo nie adekwatne.
Gorsza trakcja, ale mniejsze opory toczenia, dlatego:
bociannielot napisał/a:
u mnie na 14-kach(185) lepiej przyspiesza niż na 16-kach(205)
.
Moja była Meganka miała seryjnie kapcie 175/70/13, ja założyłem 205/40/17, auto strasznie się zamuliło Po zmianie spowrotem na stal auto szło niczym pocisk
qrpkk, szczerze to współczuje i raczej bym go nie robił.
Buda ostro oberwała, dach już dostał, próg pewnie w jakimś stopniu też. To auto może być niebezpieczne przy ewentualnym kolejnym uderzeniu. Ja osobiście bałbym się jeździć takim samochodem a bardziej wozić pasażera.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
qrpkk, mi chodzi bardzo mocno o słupek. W niego poszła cała siła z tego co widać. A nie wierzę (po zdjęciach) żeby on był nienaruszony.
Skoro potrzebny Ci dawca to może lepiej kupić jakiegoś innego lekko uszkodzonego blacharsko, przełożyć to co masz dobre i jeździć, bo teraz to malować trzeba pół auta
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum