_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ja spędzę we Wrocławiu... wybieram się na zawody driftu na torze Rakietowa, poza tym namówiłem małżonkę, żeby zabrała nową gitarkę (prezent urodzinowy ) i w sobotę będzie biła rekord Guinesa w odegranie "Hey Joe" na kilka tysięcy gitar , a w niedzielę mamy wykupiony karnet całodzienny do aquaparku we Wrocławiu Tylko przydałby się wolny poniedziałek na odpoczynek po "odpoczynku"
super fotki i widzę ze było nieźle, nieźle . Az mi głupio cokolwiek pisać, bo mnie dawno juz na żadnym spocie nie było, ale... czasami bywa, ale żaaaaal ehh. Chyba trzeba robotę zmienić bo inaczej to kiepsko mi będzie czas wygospodarować.
Kurcze miło sie Was czyta no i ogląda również, obym mogła zajechać kolejnym razem w takie piękne okoliczności przyrody , wśród R i ich towarzyszy
_________________ Pozdrawiam
Mundi
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 10:21
ej wybieram sie do zielonej za jakieś 2 tygodnie a nóż się załapie na jakiegoś spota
jasiu87,
dla Twojej ZRki nawet dwu-osobowego spota można zrobić
Ale spoko. daj znać wcześniej to zorganizujemy coś. Myśle że Eddek, ja, String, Tomhet i (mam nadzieje) Mundi zbiorą się w kupe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum