No i !@!$#...zaspałem... a tak chciałem Warszwkę pożegnać...Dopiero po 14 byłem z okiem na świat
Dzięki serdeczne...
Super impreza, wspaniali ludzie, jeszcze bardziej cieszę się że zostałem przyjęty do tej rodzinki...no i ta miseczka pamiętna
Marcin_NH następnym razem przed światłami zrobię Ci uliczkę
Chętnie wpadnę towarzysko na inne spoty w innych regonach, Tiger Twój chyba będzie najbliższy
My z Agą dotarliśmy przed 3 nad ranem do domu. Spocik jak najbardziej w doborowym towarzystwie szkoda tylko, że nie wszyscy udali się na konsumpcję na ryneczek do klubu RE
Zukowaty napisał/a:
Szczególne pozdrowienia dla IInvit z miseczką B75 Wczorajsi obecni kojarzą temat
Miseczka B75 jest cool
Dzięki wszystkim za spotkanko. Siemion dzięki za rundkę po parkingu. W sumie to tylko miałem oglądnąć środek ale nie mogłem się powstrzymać Tunka dzięki za herbatkę, która nas rozgrzała po tym jak zmarzliśmy na parkingu. W sumie poczułem się u Ciebie jak u siebie w domu jak zobaczyłem ten sam patent pod kranem co u nas Maniaq super masz tą zabawkę, która spodobała się Adze
Jeszcze raz dzięki wszystkim i do zobaczenia w niedalekiej przyszłości
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Teraz tak na gorąco po powrocie chciałem podziękować wszystkim obecnym. Warszawie za przyjazd i wspólną wycieczkę w poszukiwaniu knajpy w niedzielę W sobotę za wspólne rozmowy przy barze w Oleńką (Ty Maniaq już wiesz o co chodzi ) oraz jakże udaną integrację.
Szczególne podziękowania należą się Tuńce oraz Ciacho4 za gościnę oraz oczywiście Andyhell'owi za zorganizowanie całego spotkania. Polecam się na przyszłość i oby częściej były takie spoty
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Też w końcu dotarłem, z krakowskiego spotu, przez warszawski do domku
Spot bardzo udany, frekwencja dopisała
Miło było znowu spotkać się w tak doborowym towarzystwie
Hmmm to gdzie ten spot w końcu się odbył? . Ja dostałem maila,że pod centrum handlowym Krokus i byłem tam w sobotę o 18. Zjeździłem cały parking przez godzinę ponad i dopatrzyłem się jednej 400tki i nikogo w pobliżu... Czy ktoś mnie oświeci. Na zdjęciu widzę jeden z marketów,ale to chyba nie pod Krokusem. Gdzie to w końcu było?
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 07:55
Ja również wszystkim dziękuję za miłe spotkanie,
ekipie z Wawy , Poznania , Rzeszowa i Wrocka za przybycie przedstawicielstwa
No i Kraków, jestem pod wrażeniem mam nadzieje, że w końcu zacznie się więcej osób pojawiać na spotach Andyhell i Ciacho4 - super organizacja co prawda rekord nie pobity ale myślę że następnym razem się uda
Zukowaty napisał/a:
Szczególne podziękowania należą się Tuńce oraz Ciacho4 za gościnę
Żukowaty dzięki za niezdemolowanie mieszkania
Markzo napisał/a:
Szczególne podziękowania dla Tuńki, która się nami opiekowała od samego rana
Markzo cała przyjemność po mojej stronie, przynajmniej przypomniałam sobie jak wygląda Krk
Rino napisał/a:
dziękuje bardzo miłej koleżance od której dostałem naklejki na tablice
To byłam ja ale czy aż taka miła
Więc jeszcze raz dzięki za tak świetne spotkanie i szkoda tylko że nie wszyscy dotarli do RE, bo powiem że maja czego żałować
maniaq poproszę o cenzurę zdjęć
A i zapomniałabym, ktoś zostawił szalik w RE, więc proszę o kontakt, bo szaliczek jest u mnie
Hmmm to gdzie ten spot w końcu się odbył? . Ja dostałem maila,że pod centrum handlowym Krokus i byłem tam w sobotę o 18. Zjeździłem cały parking przez godzinę ponad i dopatrzyłem się jednej 400tki i nikogo w pobliżu... Czy ktoś mnie oświeci. Na zdjęciu widzę jeden z marketów,ale to chyba nie pod Krokusem. Gdzie to w końcu było?
Niestety po tym co zobaczyliśmy o godzinie 15 pod Krokusem podjeliśmy szybką decyzję o zmianie lokalizacji na inną mniej zatłoczoną (tzn. taką żeby conajmniej dwa samochody mogły stać kolo siebie). Padło na Lidla ponieważ blisko i oświetlone. Co do samego spotu to staliśmy z Andyhellem pod Krokusem do godziny 16:30 żeby przekierować osoby które się spóźnią. Kolega przyjechał na 18:00 ale chyba słabo szukał pod "Wielką rurą", gdzie także byliśmy do 18:20 i czekaliśmy na ew. osoby które nie zajrzały na forum gdzie godzina spotkanie została zmieniona ok. tydzień wcześniej na 15:30.
Następnym razem może będzie lepiej niestety wpadliśmy na termin spotu Mikołaji pod Krokusem stąd taka zmiana
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 15:00
chyba przez cały tydzień będę odsypiać spot w Krakowie
chciałam podziękowac Kruchemu, Gosi i Dudkowi za podróż do i z Krakowa było miło, ciepło, bezpiecznie i z malymi atrakcjami trochę nas zalewało... w jedną stronę piwo, a w drugą deszcz
Tunia dzięki za herbatkę, Zukowaty za winko do niej Tiger za transport do lokalu
Wielkie dzięki dla Wszystkich obecnych, za dobrą zabawę, bez Was na pewno nie byłoby tak miło
Szkoda tylko, że nie udało się nam dotrzeć na czas na Rynek Główny
Zukowaty napisał/a:
Szczególne pozdrowienia dla IInvit z miseczką B75 Wczorajsi obecni kojarzą temat
Zukowaty uduszę
p.s. i pamiętajcie, żeby nie pozwalać Kruchemu wybierać taksówki bo może się okazać, że kierowca nie będzie trzeźwiejszy od pasażerów
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum