nie zlosc mnie....wrrrr chciałam Ci pokazac moje cacuszko a ty mnie tu drażnisz fotkami Czy jest szansa na kolejny SPOT ? w miarę szybko a może w Sandomierzu
Holera nigdy więcej nie jadę nad Bałtyk. Dzisiaj przysłali mi drugi mandat za prędkość poniżej 70 km/h na jakiejś wiosce. Jakby nie widzieli że człowiek z daleka wraca z urlopu ! I to o godz. 6 rano jak wszyscy śpią i pusto na drodze.
A wracając do tematu to oprócz terminu i miejsca spotu trzebaby opracować jakiś plan działania. Np Xaoo kiedyś wspominał o jeździe na czas na wstecznym
Do tego można się zrzucić na kręgle w La Mar albo poszukać jakiegoś boiska do siatkówki czy ostatecznie zagrać w badmintona na takim odludnym parkingu jak ostatnio.
Heh, Lybra, mi kiedyś zrobili zdjęcie praktycznie pod samym domem
Pomysł z nieco bardziej aktywnymi spotami rzuciłem już jakiś czas temu.
Siatkówka - jak najbardziej, tylko musiał bym wziąć ciuchy na zmianę, bo zawsze gram z pełnym poświęceniem
Noga? nie mam odpowiedniego obuwia
Co do miejsca to jedyne co mi przychodzi teraz do głowy to kielecki Stadion.
Jak byśmy byli na jakimś zadupiastym odludziu to mogę wziąć sprzęt strzelający
no no jesli chodzi o strzelanke to ja zapraszam do Tarnobrzega , znajomy ma Paintball i moglibysmy sie dobrze bawic a na koniec dnia grilla upiec no i wymiana koszulek wspanialy pomysl ! Dziewczeta sie z pewnoscia zgodzą !!! paintball odbywa sie w opuszczonej fabryce siarki Tarnobrzeg, kupa metrow przestrzeni.
Kazdy oczywiscie wzialby własną dziewczynkę, tzn ja w tym przypadku chłopczyka i moglibysmy cos zdziałać.
OlO a ile masz markerow i czy wogole chodzi o markera, bo jesli nie to inny sprzet strzelajacy mozemy pomnozyc
Moze jakies inne pomysly ? nad solina nago dookoła ? ups
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum