Ludzie co z Wami?ja tu widzę smutek i nostalgie Czy w trójmieście już nie ma ROVERÓW?Ze spotami widzę organizacyjnie Może czas na przebudzenie.Jakieś propozycje?POZDRO.
Andrzej_1272, Andrzejku, no to tak jest teraz, spotykamy się u mnie, Igora albo gdzieś na mieście, grilujemy, łazimy po knajpach Co ja poradzę na to ze z nowymi a nawet starszymi klubowiczami ciężko się umówić? Czasem wpadaja nawet klubowicze z południa kraju. W ostatni weekend byli u mnie Vigoslav z rodzinka i kolega greg-si z Siedlec. Natomiast jeśli jakieś nowe osoby wyrażą chęć to oczywiście można spotkać się gdzieś w trójmieście. Ale z reguły to wygląda tak, że umawiamy się, a nowi zwyczajnie się nie zjawiają bo coś wypadło. Nie dziw sie wiec, ze np. mi nie chce się jechac 60km do trójmiasta tylko po to zeby sie rozczarować. Juz nie jest tak jak kiedyś, ludzie zmienili auta albo zwyczajnie nie chce im sie bywac na spotach, dlatego wolimy się spotykac w swoim gronie, tak bardziej "rodzinnie", ale Andrzeju wiesz przeciez, ze Ty do naszej "rodzinki" się jak najbardziej zaliczasz
[ Dodano: Pon Kwi 09, 2018 11:25 ]
Uwaga Uwaga jako iż pogoda dopieszcza postanowiłem dac info o zorganizowaniu "zlotu czy spotu"
Czy sobota 14.04 wam odpowiada? Dam info na grupie na FB może ktoś będzie chciał wpaść z daleka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum