Ok teraz ja Dopiero teraz mam chwilkę, żeby coś tu naskrobać
Hm.... po pierwsze.... wielkie dzięki dla tuńki, za zorganizowanie spota, za zaproszenie, a przede wszystkim za nocleg
po drugie... podziękowanie dla ciacho4, za piffko o 5 rano ( vivat kierowcy ) i za navigowanie prze telefon i wyrozumiałość dla grajków jazzowych oraz ciekawe rozmowy...
po trzecie duże THX dla Tomasziego oraz IKS za udostępnienie roverka oraz kwadratu na after party w niedzielę
po czwarte .... to mojej kobiecie za wyrozumiałość
po kolejne... wielkie dzięki dla wszystkich przybyłych za spotkanie, szkoda, że nie ze wszystkimi mogłem porozmawiać.... dzięki za sobotnie spotkanie w Black'u i za niedzielnego spota.
osobne dzięki wielkie dla TIGER'a za udostępnienie ZR'ki do sesji zdjęciowej oraz olin'owi za prowadzenie do knajpki.
Oczywiście wielkie pozdro dla ekipy warszawskiej, która dzielnie trwała na posterunku do końca sobotniej imprezki. Do zobaczenia w stolicy
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za mile spędzony czas, co złego to nie my pozdrawiam i do zobaczenia znowu
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 23:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam
spocik cacy
szkoda tylko że musiałem zniknąć na dłuższą chwilę na uczelni
fartem udało mi się trafić do karczmy (z pomocą telefonicznego gps- dzięki ) i nie żałuję, choć byłem tylko chwilę bo zaraz po 19 wszyscy się rozjechali.
RESPECT dla przyjezdnych (pokonali kawał drogi)
Do następnego!!! bankowo jeszcze lepszego
pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Piter34 gdyby byla walkie, to znowu podjechaloby sie na Twoje osiedle i nie wiedzac, gdzie mieszkasz darlo na caly glosc "PIIITTEEERRRR" chociaz z okna bys pomachal
Ta historia miala byc responsem na film o dzienikarzach z Volvo, ktorzy wydachowali krecac material... chwala, ze sie nim nie stal, bo jest zenujacy
Musze go z Youtuba zdjac, chociaz pewnie i tak sami zdejma niedluga jak inne filmy - lamanie praw autorskich - uzycie muzyki bezprawnie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum