To i my się meldujemy i na szybko dziękujemy Dla Wszystkich za super spotkanie i oczywiście dla organizatorów w szczególności ... wszystko dopięte na ostatni guzik
Pozdrowienia dla Roverków z którymi się mijaliśmy w drodze z/do Wadowic piękna kolumna, ale nas to chyba nikt nie zauważył, pomimo ostrego mrugania długimi po oczach Niestety CB było nieaktywne i nie mogłem Was pozdrowić głosowo.
To i ja podziękuję, wszystkim za niezwykle spędzony czas przy grillu, prażonych i dłuuuuuuuuugich rozmowach. Nie będę tu wymieniał nikogo (po imieniu lub nicku)bo mi się nie chce
PS. My jak zawsze z małymi przygodami wracamy. Ale bez tego by nie było wesoło
Beata z Jarkiem no i Speedy to już pewnie więcej z nami nie będą wracać
Wycieczka w okolice Archiwum była konkretna
[ Dodano: Pon Lip 12, 2010 10:51 ]
Brt napisał/a:
Pozdrowienia dla Roverków z którymi się mijaliśmy w drodze z/do Wadowic piękna kolumna, ale nas to chyba nikt nie zauważył
Brt gdyby nie walkie to rzeczywiście byśmy nie wiedzieli że przejechałeś Sorki ale co poradzimy jak masz dziwny samochód
Mnie większość z was nie kojarzy, bo przyjechałem w niedziele koło południa razem z klubowiczem TRUTEŃ z Buska, ale chciałem tylko powiedzieć żałujcie że nie zostaliście na wieczornym koncercie, na prawdę było warto.
pozdr.
i ja podziekuje tak glownym organizatorom, jak i wszystkim, ktorzy byli- super bylo znow sie z wami zobaczyc
wielkie dzieki dla Maniaqa i Zouzy za podroz, dla Speediego za pilsa oraz dla Mirki i Biedronki za krotki bo krotki, ale spacer (nastepnym razem zabiore wygodniejsze buty ).
Mnie większość z was nie kojarzy, bo przyjechałem w niedziele koło południa razem z klubowiczem TRUTEŃ z Buska, ale chciałem tylko powiedzieć żałujcie że nie zostaliście na wieczornym koncercie, na prawdę było warto.
pozdr.
Ale widzieliśmy Twój samochód CHYBA
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam i ja się melduję na miejscu już po śnie oczywiście w domu byłem o 2:15 ogólny dystans jaki przejechałem to 1050 kilometrów ale nie ważne ile przejechałem ważne to że miałem okazję się spotkać z wami wszystkimi i dziękuję wam za to, .
Mam takie jedno wyróżnienie dla Biedroneczki, za to że nie spadła na mnie w nocy i że towarzyszyła mi w drodze powrotnej bo samemu to się smutno jedzie dziękuję , ale kolumny roverków pierwsza klasa
I mam nadzieję że za rok widzimy się znowu i będzie nas tylu że nie zmieścimy się na rynku
_________________ Speedy
Ostatnio zmieniony przez Speedy Pon Lip 12, 2010 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 11:10
Przyłączamy się (wraz z Gonią, Kajtkiem, Zochą i Młodym) do podzękowań za organizację, towarzystwo i zapewnione atrakcję (na szczęście "tuningowane" tablice z Landka do innego auta nie pasowały )
Pozdrawiamy również Tomka1212 i Trutnia, spotkanych na stacji Orlenu w Zatorze.
Załączam 3 zdjęcia z jednej z atrakcji... jak udowodniła Gonia, tak niska 25-ka potrafi jeszcze jeździć
[ Dodano: Pon Lip 12, 2010 12:10 ]
Jeśli dobrze pamiętam wraz z Walkie i Speedy'm (w bagażniku) i MaReK'iem (wiszącym przez tylne okno) w samochodzie znajdowało się 14 osób
Dzięki wszystkim za świetną zabawę oraz:
- Ewelinie, Thefowie i Antowi za organizację,
- Goni i Tomiemu za pogaduchy
Wszystkim za stworzenie fajnego klimatu.
Dzięki Wam wiem, ile osób mogę pakować do 25 - nie wiem czy do 3D tyle samo wejdzie Maniakowi za Wielkanoc (SmigusDyngus) w środku lata.
Brt, ja Ciebie zauważyłam w koreczku, cmok
Kest mi tak strasznie gorąco (nawiew mi w 45 padł) że nic więcej póki co nie wymyślę.
Organizatorom Thef , Ewelina , ANT... i wszyscy co sie przyczynili do tego, ze bylo to spotkanie mozliwe.
Ekipie W-wskiej za przejazd dostojny w obie strony zaczepki innych kierowcow na CB bezcenne ty zolciotki ... ty korczaczku .... bo nie wiedza co za auto
Kolega nawet mi gratulowal, ze tak zrobilem to autko ! odpowiedzialem mu, ze to tak z fabryki wyjechalo, to po chwili namyslu odp. to gratuluje, ze nie zepsules fabryki
POZDRAWIAM wszystkich ja i prywatna zouza
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
I ja wreszcie dorwałam się do kompa i bardzo, bardzo wszystkim dziękuję, szczególnie organizatorom, ale i wszystkim uczestnikom jestem urzeczona atmosfera i za rok jak wszystko będzie dobrze to też się zamelduję
My (ja i ewelina_) również bardzo dziękujemy wszystkim razem ale i każdemu z osobna za przybycie, za atmosferę, za sprawną i profesjonalną pomoc w organizacji całej imprezy i za wszystkie miłe słowa skierowane do nas. Za rok bawimy się znowu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum