Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 19:01
za tydzień w niedzielę nie wiem co jest - ale właśnie prtzed chwilą dowiedziałem się że mam jutro gości i jestem uziemiony na chacie. Więc - jakby co to beze mnie choć ryjek Skiby chętnie bym zobaczył
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 19:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam jako przedstawiciel zielonogorskiej grupy Mazdaspeed
Jakos tak sie zlozylo ze w tym samym czasie (13-14 wrzesnia) chcemy zrobic wypad na tor w kisielinie i jesli macie ochote to mozna zrobic zlot klubu Roverki i Mazdaspeed razem. Zawsze to wiecej ludzi, lepsza atmosfera i wieksza szansa na znizke przy wjezdzie Na naszym forum rowniez trwa dyskusja na ten temat i wstepnie ustalilismy termin na niedziele 14.09 okolo godziny 16. Wiecej informacji tutaj http://forum.mazdaspeed.p...1056472#1056472
Oczywiscie jesli zechcecie "polaczyc sily" to w razie potrzeby zmienimy termin tak zeby kazdy byl zadowolony
witam , kiedys bylem na waszym lokalnym spocie fiatem brava jak pamietacie, wjazd na tor kosztuje niby 20zl za godzinke , bynajmnuej tak mi ostatnio powiedzieli jak bylem z panna swoja troche ja pouczyc jezdzic. Mysle ze trzeba tam jeszcze podjechac i zagadac z tym gosciem co tam siedzi i pilnuje czy przejdzie opcja z wjechaniem np 15 aut czyli klubu rovera i mazdy i pojeżdżenia przez ta godzinke . Zmierzylibysmy sobie czasy jedengo okrazenia. Mozna by zalozyc taka tabele z czasami i np raz na miesiac czy tez co 2 miechy jezdzic na tor i poprawaic lub pogarszac czasy wszystko zalezy od postepu jazdy
kiedys bylem na waszym lokalnym spocie fiatem brava jak pamietacie
...pamiętacie
pyton162 napisał/a:
zagadac z tym gosciem
ostatnio jak tam byłem to była kobiecina - pewnie druga zmiana
pyton162 napisał/a:
Zmierzylibysmy sobie czasy jedengo okrazenia. Mozna by zalozyc taka tabele z czasami i np raz na miesiac czy tez co 2 miechy jezdzic na tor i poprawaic lub pogarszac czasy wszystko zalezy od postepu jazdy
Mysle ze po godzinie na autodromie mozna sie przeniesc w inne miejsce, zeby kontynuowac zlot. Na spokojnie oczywiscie mozna pogadac i moze jeszcze pojezdzic na trasach przy makro lub w dowolnym innym bezplatnym miejscu
Pomysl jezdzenia na autodrom co jakis czas wydaje sie byc dobry, zwlaszcza ze wydanie 20zl co np 2 miesiace nie wydaje sie byc ogromna suma, a taki wyjazd z pewnoscia daje wiele radochy
Pozwolcie ze skopiuje tutaj to samo co napisalem na forum Mazdy
Niestety nie mam dobrych informacji... wrocilem wlasnie z autodromu i okazuje sie ze najblizszy wolny weekend to polowa pazdziernika
Jedyne co mozna zrobic to spotkac sie w tygodniu (od 16.09). Jesli uda nam sie zgrac np na wtorek, czy srode to mozemy spokojnie wjezdzac, zamykaja dla nas tor na godzine i placimy 20zl od auta. Umowic sie mamy z nimi telefonicznie co do dokladnego terminu, wiec proponuje cos szybko ustalic.
Zeby nie opozniac, zaproponuje wtorek (16.09) o godzinie 16, czyli po prostu spotkanie przekladamy o 2 dni To jest oczywiscie propozycja i czekam na odpowiedzi czy pasuje czy nie, jesli nie to podawac inny termin.
Powiedzieli mi, ze ogolnie nie wpuszczaja na tor samochodow, wiec trzeba wykorzystac to ze zrobili wyjatek
U nas na forum tez przestawiamy sie jednak na pozniejsza godzine. Jak cos ustalimy to dam znac i jeszcze zapomnialem napisac ze musimy im dac minimum 100zl czyli lacznie conajmniej 5 aut musi byc. Sadze ze z tym nie bedzie problemu
Sprawa wyglada tak. Zalatwilismy wjazd na tor jutro (wtorek) o godzinie 17. Jezeli ktokolwiek z was bylby chetny to zapraszamy Wjazd kosztuje 20zl od auta i jesli z Roverkow sa chetni to prosze o przyjazd 10 minut przed 17 pod autodrom. Posmigamy przez godzinke, pospisujemy czasy i pozniej dla niewyzytych opcja pojechania na trasy przy Makro
Jeszcze raz zapraszam i mam nadzieje... do zobaczenia jutro
Pisze bo moge nie zdazyc jutro o tym poinformowac... jesli bedzie padalo, wyjazd zostaje odwolany!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum