Czyli co? W końcu film, nie knajpa?
To chyba jednak autem przyjadę, żeby było gdzie się grzać.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Jak sie sprezymy to mozna szybko nagrac i isc usiasc
Czy musimy pic alkohol ? Ludzie... wigilia za pasem sie schlejecie
Potem jeszcze 2 dni swiat tez mozecie nie trzezwiec a na koniec zostaje sylwester i cala noc picia
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
czyli przyjechales ale nas juz nie bylo >? to musisz miec kom do kogos ze stalych bywalcow dzwon wtedy, bo dzis np bylismy w MC-u i na placu teatralnym
moj kom mozesz znalezc latwo ale ja nei bywam na 100 % za kazdym razem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Lepsza zabawa z tym kreceniem jest jak siedzenie w pubie
Szkoda zesmy dali popis wiochy na parkingu i ochroniarze musieli pukac sie w glowe
Dobrze, ze policja nie miala czasu na gadki bo spedzili bysmy godzine na dokumenty
Jak zwykle prowodyr czyli ja, bylby trzepany najwniklwiej.
Szkoda tez, ze w czasie jak my sie bawilismy doszlo do dosc powaznego wypadku
w Konstancinie. Moze maniaq widzial jeszcze jakies slady.
no.. pogubionych bylo z deka wiecej
tyle, ze niektorzy sie odnalezli- szkoda tylko, ze nie mialam jak sie skontaktowac z kimkolwiek z samochodow za mna zeby powiedziec, ze zgubilismy poczatek wycieczki i nie wiem dokad wlasciwie jedziemy
a co do kolpakow, to troche sie rozczarowalam, ze jednak ich nie zgubilam
Też by raczej nie starczyła.
Rano jadąc do pracy (jako że cieknie mi trochę spod uszczelki przedniej szyby) pomyślałem o tym patencie i uświadowmiłem sobie, że takie przetwornice to 300, maksumum 600 W, a suszarki mają od 1 kW.
Oczywiście są mocniejsze przetwornice, ale te podłącza się już wprost pod akumulator, bo i tak bezpiecznik gniazdka by nie wytrzymał.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A ja myslalem, ze suszarka to jakies urzadzenie, ktore wygladem przypomina taka suszarke - cos a'la radar No to moja ma tez ok. 300W I wygladala podobnie do tej, ktora lezala na dachu cabrio.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Kolega z 75 WM i Neosss no szkoda, ze zescie nie dali rady trafic na teatralny plac
Musicie zainwestowac w navi
Myśmy lecieli za jakąś 600 cały czas ale lecimy przez Wisłę i ja tak mówię gdzie oni jadą no ale lecimy dalej a potem jak żeśmy dotarli na plac to was już nie było i HOME
Chyba za mną - ja jechałem za mr'em, IInvit i Joa i zawróciliśmy po telefonicznej konsultacji z Kruchym na wysokości Tesco na Stalowej...
A z placu zwineliśmy się tuż po północy, więc trochę jeszcze tam pobyliśmy.
Chyba za mną - ja jechałem za mr'em, IInvit i Joa i zawróciliśmy po telefonicznej konsultacji z Kruchym na wysokości Tesco na Stalowej...
no a my za wami stanęliśmy na światłach i potem widzieliśmy że skręcacie więc i my skręciliśmy a że neosss musiał oddać piwo wypite wcześniej zostaliśmy mocno z tyłu i wiadomo czyja to już wina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum