Co do propozycji KAX, na razie mamy za malo doświadzczenia żeby brac w czymś takim udział, rozniosą nas. Zero zabawy i dla nich i dla nas przy takiej rożnicy poziomów.
Byłeś już na takiej imprezie, ze tak piszesz? Fakt jest masa osób z własnym sprzętem ale jest też dużo osób, które grają pierwszy czy też drugi raz i na następnych imprezach również widzę te osoby więc wątpię aby mieli "zero zabawy". Druga sprawa, na pewno nikt nikogo nie rozniesie drużyny są mieszane i na pewno nie będzie tak, że wszyscy początkujący będą grali w jednej drużynie przeciwko bardziej zaawansowanym graczom. Plus jest taki, ze nie musicie uzbierać 20-30 osób, żeby zagrać możecie nawet jednym samochodem w 4 osoby przyjechać i dołączyć do zabawy. Nikogo nie namawiam wrzuciłem info jako alternatywę dla waszej imprezy jeśli wam nie wypali albo jak ktoś chciałby spróbować tego sportu, a termin mu nie pasuję.
Pozdro.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 08:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprawa umarła śmiercią naturalną, nikt poza wpisaniem sie na liste nie wyraził większego zainteresowania, nie wplaciłem zaliczki wiec nie mamy rezerwacji, jesli do powieniedziałku jednak ktoś sie zdecuduje jest jescze możliwość bo jest klika osób ode mnie z pracy które wplaciły zaliczke ale to za mało. Jak bedzie nas wiecej to damy rade.
Kurcze no właśnie małe schody z terminem wyszły i obecnie brak 100% pewniości co do mojego przyjazdu stąd brak przelewu .... Dziś dam znać ostatecznie czy mój przyjad jest możliwy.
Nie jest najgorzej, bo oraganizatorzy zaproponowali ze dołaczą do nas grupę ok 15-20 os równierz początkujacych. Ja mam 4 os z pracy plus kilka osób z forum wiec nadal można to zoraganizować, tylko trzeba przjeść do czynów. Proszę poważne deklarację kto chcę isć. Czas nagli bo to juz w niedługo.
Sorki, że dopiero teraz .... mam już pewnośc 100% że nie przybędę. Jutro jadę na szkolenie za Kraków i prawdopodobnie wrócę w sobotę co powoduje, że najnormalniej w świecie nie zdążę dojechać. Tak wiec Zukowaty innym razem dostaniesz po tyłku Tomas przepraszam za brak odzewu z mojej strony i deklaruję, ze chętnie w innym terminie sie wybiorę (od sierpnia do zimy )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum