Nie napalajcie sie na moje wypieki w dniu jutrzejszym
W zwiazku ze zmiana zamieszkania i natlokiem spraw firmowych nie
mialem czasu jej o tym poinformowac, wiec watpie zeby miala produkty na
masowa produkcje A musi byc masowa, bo nas strasznie duzo na te spoty przyjezdza.
Moza znajdziemy jakas cukiernie, ktorej bedziemy placic cotygodniowy abonament i oni
beda nam piekli jakies pysznosci na cotygodniowe mitingi
Przypominam o aktorach
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ja również postaram się zaszczycić szanowne gremium swą obecnością . Co do wypieków , przedstawię problem mojej lubej . Może zaskoczy mnie i Was jakąś fantazją kuinarną .
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A jeszcze pytanko mam, puki pamiętam, na którym piętrze na parkingu spotkanko ?
I podobno ktoś z towarzyszy posiada magiczne urządzonko do diagnostyki OBD, można by się zapytać czy mógł by jutro je przywieźć ? Był bym niesamowicie wdzięczny
ADI-mistrzu, czasami wjazd jest zamkniety, wiec sie nie przejmuj, wal wyjazdem.
Film jaki jest krecony, to moze bedzie Ci dane zobaczyc, jak wytrwasz.
Co do diagnostyki to musisz uderzac do mariusz418
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Slabo sie przygotowujesz do lekcji.
Chcesz przyjechac, poznac sie z nami, wkupic w nasze towarzystwo,
a nie zadales sobie nawet trudu zeby przeczytac watki ze spotow,
obejrzec kilka filmow na Y2bie, przesledzic watki filmowe
warszawskiej ekipy... wstyd.
Nie wiem czy po tym co przeczytalem w Twoim poscie,
mam jeszcze chec podac Ci reke na spocie.
Co do filmu i jego krecenia, to
Musimy zaczac z filmem nieco wczesniej, zeby w razie co dokrecic duble
Cytat:
Czy Cabrio nie będzie ciekawszy niż ZS
Mysle, ze Twoj ZS bedzie najwiekszym rarytasem dla oczu widzow
Cabrio jest oklepane... poza tym, mialybyc same MG
Im mniej statystow do krecenia tym lepiej
Oczywiscie nikogo nie wypedzam, ale najwyzej postoicie kilka metrow dalej...
Tworzy sie halas, robia sie niepotrzebne komentarze na filmie...
Ps.
Czy ktos moze wziac cebule... chodzi o naturalne wywolanie lez
u naszego aktora pierwszoplanowego
Zrobimy kilka ujec i jakas gre wstepna przed sama akcja,
zeby ten film chociaz mial czas na "rozkrecenie sie"
Ps.2
ADI-mistrzu - zartowalem tam u gory
Przyzwyczajaj sie
Do zobaczenia.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nasze spoty sa dla twardzieli i dla tych co czytaja do konca
No to zobaczymy czy kolega sie pojawi bo tych tekstach. Chociaz z tego co pamietam to juz kilka takich tekstow bylo i jakos ludzie sie pojawiali jednak
Wczesniej? Ja bede kolo 22, bo ludzie po Tarchominie glodni chodza i trza podokarmiac!
Cebula mnie chcecie traktowac? O Wy!
Perez, a macie jakąś stronkę z menu, to może też coś zamówię, bo mam ochotę na sushi.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum