Melduję, że dojechałam do domku w całości
Ja również wszystkim dziękuję za miłe spotkanie jakby nie było to mój pierwszy spocik i mam nadzieję że nie ostatni we Wrocławiu
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 23:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pociąg na trasie 50km miał spoznienia z wyjazdem prawie godzine ale dotarłem
Super naprawde super - ciesze sie ze tylu nas było Oby tak częściej
Szkoda tylko że nie udało nam się zrobić zdjęcia kiedy było najwięcej aut bo chyba łącznie jakby wszystkich policzyć to z 20
Pjoooona !
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Ja również dotarłem w końcu do domku Spot całkiem spory Prawie taki jak u nas
Jak zwykle miło było poznać na żywo kolejne osoby z Klubu
P.S. Walkie, trasa przez Częstochowę trochę nam nie wyszła za długo pociągnąłem autostradą Ale dla ciekawskich, polecam zamek w Toszku Wieczorem wygląda pięknie
P.S. Walkie, trasa przez Częstochowę trochę nam nie wyszła za długo pociągnąłem autostradą Ale dla ciekawskich, polecam zamek w Toszku Wieczorem wygląda pięknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum